Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Δευτέρα 17 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μπορεί από τη στιγμή που γεννήθηκες να σου έχουν πιπιλήσει τʼ αυτιά πως Κριός σημαίνει «είμαι συνέχεια στην τσίτα», όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα κοιμάσαι μόνο 4 ώρες τη μέρα ή ότι θα τρως άθλια κι ακανόνιστα για να αποδείξεις πως αντέχεις. Σήμερα αύξησε τις ώρες ανάπαυσης και περιποιήσου επιτέλους το σώμα σου!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Είναι γνωστό Ταυρίσιο ελάττωμα να μην πιστεύεις στην γοητεία σου και το μαγνητισμό σου  – μην ξεχνάς πως εσύ εμπιστεύεσαι ότι φαίνεται, αγγίζεται, λέγεται ενώ ο θαυμασμός, ειδικά από το άλλο φύλο, είναι συχνά σιωπηλός και μυστικοπαθής. Μην γκρινιάζεις λοιπόν και παίξε το παιχνίδι των σκιών της γοητείας αυτή την εβδομάδα. Το ‘χεις!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, το να υποστηρίζεις τόσο φανατικά πως οι επαγγελματικοί σου στόχοι είναι το μόνο που σε απασχολεί αυτή την εποχή, δε φαίνεται να σε βοηθά να κατευνάσεις το άγχος που σου προξενούν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Μην εκτίθεσαι!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Με τα επικοινωνιακά σου ατού στα ύψη και μια βαθιά εσωτερική ανάγκη να μην στέκεσαι στις αμφιβολίες σου άλλο πια, αλλά να βρεις ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα με συνεργάτες ή/και φίλους, μίλα – τσακώσου – εκφράσου άφοβα!
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Έλα παραδέξου το. Αν δεν είσαι στο επίκεντρο της προσοχής στον εργασιακό χώρο, τότε είναι πολύ πιθανό να τεμπελιάζεις. Αν όμως ξαφνικά νιώσεις να σε παρακολουθούν τα μάτια όλων των συναδέλφων σου (εξαιτίας μιας παρατήρησης από τον/την προϊστάμενο σου λόγου χάρη) τότε γίνεσαι σκυλί του πολέμου (εντάξει, εντάξει και με την περηφάνια αιλουροειδούς!). Με απλά λόγια θέλω να σου πω πως σήμερα η μετάβαση από την ένταση στο μπράβο προκύπτει με απόλυτη φυσικότητα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ένα πράγμα που πρέπει να αρχίσεις να δουλεύεις αυτές τις μέρες είναι η ανταπόκριση αυτών που θες/σκέφτεσαι/χρειάζεσαι με αυτά που βγαίνουν από το στοματάκι σου. Μετάφραση: Ξεκίνα να λες αυτό που νιώθεις χωρίς να κολλάς!
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, τελευταία ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει να φορέσει συνηθισμένα casual ρούχα και μαύρα γυαλιά και να αφομοιωθεί μέσα σε ένα άμορφο πλήθος. Ένα άλλο κομμάτι σου επιθυμεί να γίνει το κέντρο του σύμπαντος, eρωτικά και επαγγελματικά. Το κακό είναι πως αυτοί οι δύο εαυτοί σου αγνοούν απόλυτα ο ένας την ύπαρξη του άλλου…
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα υπάρχει ο δικός σου τρόπος σκέψης, η δική σου στάση, τα δικά σου θέλω. Οι γύρω σου έχουν την δυνατότητα είτε να τα υιοθετήσουν, είτε να μην ασχοληθούν. Κι αν διαφωνούν; Θα μάθουν πως το κεντρί σου δεν βρίσκεται μόνο στις πράξεις, αλλά πρωτίστως, στις λέξεις σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, τη στιγμή που προσπαθείς με αγωνία να βρεις ένα σταθερό στίγμα σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, όλοι γύρω σου προσπαθούν να σε πείσουν με εμμονή πως τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Είναι να μην αναρωτιέσαι ποιος τα έχει χάσει τελικά, ο κόσμος ή εσύ;
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Υπάρχουν μερικές μαγικές στιγμές. Είναι μόνο στιγμές, δευτερόλεπτα μέσα στο χρόνο που αισθάνεσαι πως η ζωή σου βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι και εσύ εκπληρώνεις τις δυνατότητες σου στο έπακρο. Σήμερα, με αφορμή ένα κομπλιμέντο στη δουλειά ή το χάδι του/της συντρόφου σου, μπορεί να νιώσεις έτσι. (Ο αστρολόγος σου ζηλεύει)
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σε μια εποχή που το συναίσθημα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας και φοριέται από μερικούς σαν αξεσουάρ για να γίνουν συμπαθείς, θα πρέπει να αισθάνεσαι το λιγότερο σαν εξωγήινος/η που το φυλάς μέσα σου για ειδικές περιστάσεις. Όμως μερικές φορές είναι επιτακτικό να το εκδηλώνεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Κάντο σήμερα με τον τρόπο που σου ταιριάζει, δηλαδή με πράξεις.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η αλήθεια είναι πως στα περισσότερα ζητήματα της ζωής σου είσαι αρκετά λογικός/η και απόλυτα προσγειωμένος/η. Σε όλα εκτός από τις προσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα επανέρχεται το γνωστό δίλλημα: το μυαλό σου σού λέει πως πρέπει να δώσεις ακόμη μια ευκαιρία για μια σημαντική (ερωτική ή φιλική) σχέση, όμως η καρδιά σου λέει ένα στοιχειωμένο: «Προχώρα! Προχώρα!»

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: