Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε οτιδήποτε σοβαρό, γιατί τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών στριφογυρίζουν στο μυαλό σας. Δεν ξέρετε ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας. Σίγουρα, πάντως, δεν πρέπει να είναι παρορμητικές –κάτι που σας χαρακτηρίζει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μην δίνετε επιπλέον βάρος και αγωνίες σε δικούς σας που περνούν μια ευαίσθητη φάση ή έχουν περάσει δύσκολα. Το να δείξετε τη συμπαράσταση και την αγάπη σας θα κάνει και σε σας καλό. Είστε σε φάση που χρειάζεστε οικογένεια και φίλους κοντά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Κάποιος κοντινός σας άνθρωπος που είχατε συχνές επαφές μέχρι πρόσφατα δείχνει μια άλλη πλευρά του που ούτε σας αρέσει, ούτε εγκρίνετε. Πριν κόψετε τελείως επαφές περιμένετε να δώσετε μια ευκαιρία για εξηγήσεις. Μην είστε απόλυτοι.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σας βολεύει η ιδέα να βρείτε έναν αποδιοπομπαίο τράγο για να του φορτώσετε τα λάθη και το φταίξιμο για ότι σας ενοχλεί, όμως μήπως έχετε και εσείς ευθύνες για όλα όσα έχουν συμβεί. Πάντα για τον εαυτό σας βρίσκετε εύκολα δικαιολογίες. Μήπως δεν θα έπρεπε;


ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Υπάρχει πραγματικά μεγάλη περίπτωση να τα ξαναβρείτε με ανθρώπους που στην αρχή της χρονιάς είχατε αποφασίσει να βγάλετε από τη ζωή σας. Πώς αλλάζουν οι καιροί… Όλο αυτά σας γίνεται μάθημα. Ποτέ μη λες ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σκέψου πριν πράξεις σήμερα Δευτέρα και αρχή της εβδομάδας που νιώθεις πως πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να μιλήσεις για αυτές. Πολλά από αυτά που καιρό περιμένατε τώρα ήρθε η στιγμή να σας δοθούν. Νιώθετε πως οι κόποι σας ανταμείβονται.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτά που πίστευες και ένιωθες αρχίζουν να αναθεωρούνται εξαιτίας κάποιων γεγονότων. Μην πάρεις βιαστικά αποφάσεις και συμβουλέψου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Αυτό που θα σου πουν θα είναι μια μικρή σοφία που θα αποβεί πολύτιμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η ψυχραιμία σας δεν είναι στα καλύτερά της. Μετρήστε μέχρι το 10 από μέσα σας πριν πείτε πράγματα για τα οποία το πιο πιθανό είναι να μετανιώσετε. Ένας/μία πρώην θα θέλει κάτι που δεν έχετε το λόγο ή την ανάγκη να του δώσετε. Δεν βοηθούν τα πισωγυρίσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματά σας καθώς αντιλαμβάνεστε πως κάποια γεγονότα δεν έχουν μόνο μια πλευρά, αλλά είναι πιο πολυδιάστατα. Μια αλλαγή που θα συμβεί και θα έχει να κάνει με το σπίτι ή τα οικογενειακά σας τελικά θα αποδειχθεί ευλογία! Όλα δείχνουν πως έρχονται καλύτερες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Θα σας εκπλήξουν οι αλλαγές που θα συμβούν στο κοντινό σας περιβάλλον, αλλά μην αναμειχθείτε εκφράζοντας απόψεις, ούτε δίνοντας συμβουλές. Αφήστε τους άλλους να πάρουν τις ευθύνες των πράξεών τους και κρατήστε ουδέτερη στάση. Άλλωστε δεν ξέρετε όλη την αλήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι πολύ οκ να είστε διαφορετικοί χαρακτήρες ή να διαφωνείτε με κάτι που θέλουν οι άλλοι, όσο κι αν τους αγαπάτε. Απλά σεβαστείτε και το δικαίωμα του άλλου να μην θέλει ότι εσείς ή να μη συμφωνεί με τις αποφάσεις σας. Το να αγαπάς κάποιον δεν σημαίνει καταπίεση, αλλά ελευθερία.


ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν και αρχή της εβδομάδας, θα έχετε πολλές προτάσεις για διασκέδαση και κοινωνικές συναναστροφές που θα σας φέρουν νέες γνωριμίες –και ξενύχτια που θα σας εξοντώσουν. Μην πείτε εύκολα το ναι σε συμφωνίες που εκκρεμούν –μπορεί να μην τα έχετε ζυγίσει σωστά, ξανασκεφτείτε το.

Καλημέρα!         

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: