Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Άραγε τι συμβαίνει στους/ Κριούς τις μέρες που αποφασίζουν να αφοσιωθούν μόνο στα ζητήματα της καριέρας τους; Μήπως δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθεια να αποδείξουν στον εαυτό τους πως δεν είναι αναλώσιμοι όπως όλοι οι κοινοί θνητοί; Μήπως να προσέξεις το γεγονός πως στο μυαλό σου ο “υπερβάλλοντας ζήλος” είναι συνώνυμος με το “πίσω και σας έφαγα”;
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αποφύγεις έναν καυγά μέσα στο σπίτι ή να απαντήσεις στα νεύρα του/της συντρόφου σου με απάθεια. Καλύτερα ένας μικρός τσακωμός τώρα παρά να τρέχεις και να μην φτάνεις μετά.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να σου ζητήσει ο/η σύντροφος σου ή ένας συνεργάτης να συζητήσετε ένα προσωπικό του/της πρόβλημα και να τον/την λούσεις με κριτική ή να επιχειρήσεις να τον/την χαλαρώσεις με εξυπνάδες. Απλά άκου και μη σχολιάζεις!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Στο πρώτο μισό της ημέρας κοινωνικά δραστήριος/α, με διάθεση για ομιλία/συζητήσεις, ζωντανός/η μέσα στο χάος της δουλειάς. Καθώς όμως σκοτεινιάζει ο ουρανός, εκλείπει και η ενέργεια σου. Ακόμη κι αν βρεθείς έξω το βράδυ, μόνο το σώμα θα είναι εκεί. Ο/Η υπόλοιπος/η εσύ απουσιάζει…
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Πιθανόν ξεκινάς την μέρα σου με το σκεπτικό: «Δεν γίνεται να επιτρέπω στο ψυχολογικό μου μπάχαλο να επηρεάζει την αποδοτικότητα μου στη δουλειά! Τέλος! Τέλος!». Ναι, σήμερα που το λες, το εννοείς και θα το κάνεις. Από αύριο, ίδωμεν…
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, αν είσαι σε σχέση ή εν μέσω ενός ερωτικού παιχνιδιού που πιθανόν να καταλήξει σε μια, πρόσeξε σήμερα γιατί καθετί που λες μπορεί να ακούγεται παρεξηγήσιμο ή να δώσει αφορμές για εντάσεις/συγκρούσεις!
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, είναι μια από αυτές τις μέρες που είσαι επικοινωνιακά εκτός ισορροπίας: αφηρημένος/η, εσωστρεφής, με πολλές σκοτούρες… Ξεκαθάρισε τουλάχιστον στον εργασιακό σου χώρο εξ αρχής πως λειτουργείς με χρονοκαθυστέρηση γιατί δεν θέλει και πολύ για να παρεξηγηθεί η σιωπή για αδιαφορία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αφήσεις ανεξέλεγκτα τα ένστικτα σου και να έρθεις σε ρήξη με τον/την προϊστάμενη σου ή τους γονείς σου. Αποτραβήξου, κράτα σημείωση του πταίσματος και σε μια καλύτερη συγκυρία επανέρχεσαι.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, η μέρα μιλάει για πολύ δουλειά, προσεκτικά λόγια και μετρημένες αντιδράσεις. Η νύχτα όμως; Αυτή έχει να πει ιστορίες για υπονοούμενα, παιχνίδι με τα μάτια και το σώμα και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Τώρα αν προτιμήσεις το κρεβάτι σου, κακό του κεφαλιού σου…
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, δεν είναι φοβερό πως ο/η προϊστάμενος/η σου θυμάται πάντα την τελευταία στιγμή (τέλος της εβδομάδας) να σου πει πως έχεις ακόμη μερικές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσεις; Δεν είναι επίσης φοβερό πως κάθε φορά του λες «ναι!» αδιαμαρτύρητα; Τέλος, δεν είναι φοβερό πως αυτό το tip σπάει τα νεύρα και των δυο μας; Σύνελθε!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, μέρες τώρα περίμενες μια αφορμή να τα πεις έξω από τα δόντια σε ένα/μια συνεργάτη σου ή τον/την σύντροφο σου. Άντε λοιπόν να ανάψουν τα αίματα! Πυρ κατά βούληση!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο σου για σήμερα. Με τη διαφορά πως έχεις κουραστεί πια να ονειροπολείς ασκόπως. Αντίθετα θέλεις να αρχίσεις να βάζεις τα όνειρα σου σε καλούπια, τους στόχους σε λίστα προτεραιότητας και τις φιλοδοξίες σου σε πρώτο πλάνο. Αν συνεχίσεις έτσι θα αλλάξεις επιτέλους. Ή πιο σωστά: Μόνο αν συνεχίσεις έτσι….

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: