Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η εβδομάδα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς. Μια ευκαιρία στη δουλειά σε κάνει να χαμογελάς και να θέλεις να ξεχωρίσεις και να πας ένα βήμα μπροστά. Ένα νέα δεδομένο στην προσωπική σου ζωή, παράλληλα, σε κάνει να ξυπνάς με μεγαλύτερο κέφι το πρωί.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν ένας νέος έρωτας έχει μπει στη ζωή σου, όλη σου η καθημερινότητα ξαφνικά αλλάζει και όλα τα φιλτράρεις μέσα από ένα ροζ συννεφάκι. Αν, πάλι, δεν υπάρχει κάτι νέο στα προσωπικά σου είναι βέβαιο πως η σχέση σου θα ανανεωθεί και θα αναζωπυρωθεί. Τι κάνεις εσύ για όλα αυτά; Απόλαυσέ το!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ήρθε η ώρα να κάνεις εκείνη τη συζήτηση που όλο αναβάλεις με το άλλο σου μισό. Μόνο η ειλικρίνεια θα βοηθήσει την κατάσταση να προχωρήσει, αλλά θα σε ξεμπλοκάρει και συναισθηματικά. Μην ξεχνάς πως οι άνθρωποι δεν κρίνονται τόσο στα εύκολα όσο στα δύσκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τον τελευταίο καιρό έχεις κάνει ξεκαθαρίσματα και έχεις βγάλει από τη ζωή σου εκείνους που ένιωσες πως δεν σε εκτίμησαν όσο θα έπρεπε. Παραμένεις όμως με μια απογοήτευση μέσα σου. Πριν προχωρήσεις και σε άλλες «διαγραφές» δες τι κάνεις λάθος και συ. Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας γκρινιάρη καρκίνε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Έχεις πάρει δυνάμεις από το Σαββατοκύριακο που άφησες πίσω και ξεκινάς την εβδομάδα με γκάζια πολλά. Θέλεις να αλλάξεις ότι σε χαλάει, να κερδίσεις αυτό που διεκδικείς και να αφήσεις πίσω όλους όσους σε συναγωνίζονται. Ο παλιός καλός σου εαυτός έχει ξυπνήσει και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην καβαλήσεις κάποιο καλάμι. Λέμε τώρα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Θέλεις να κερδίσεις χρόνο σε μια προσωπική σου υπόθεση και δεν ξέρεις το πώς. Δεν είσαι έτοιμος/η για συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα –πόσο μάλλον για εξηγήσεις που σίγουρα θα κληθείς να δώσεις. Κρύψου πίσω από την απαιτητική σου εργασιακή καθημερινότητα, κάτι που δεν είναι ψέμα, άλλωστε. Εργασιοθεραπεία, παρθένε μου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η ανασφάλεια δεν είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει. Όταν όμως μπεις σε τέτοιο τριπάκι ενδεχομένως το «τερματίζεις», ενώ το μυαλό σου πλέκει σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κάνεις τη ζωή του ανθρώπου που είσαι ζευγάρι κόλαση. Ε, είσαι στα πρόθυρα μιας τέτοιας φάσης. Πάρε ανάσα και έλεγξε τις αντιδράσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η επικοινωνία με τους φίλους / το σύντροφο /τους συνεργάτες δεν είναι στην καλύτερη στιγμή της και οι παρεξηγήσεις ξεπηδούν η μία κατόπιν της άλλης. Επειδή πολλοί στην έχουν στημένοι στη γωνία για να σε βρουν φάουλ, ξεκαθάρισε τη θέση σου και μην αφήσεις την τρίχα να γίνει τριχιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Δεν αγαπάς να παραδέχεσαι τα λάθη σου, αλλά αυτή τη φορά πρέπει. Κάποια πράγματα τα θεώρησες δεδομένα και κεκτημένα και τώρα οριακά μπορείς να το σώσεις. Μην ακούς μόνο αυτά που έχεις εσύ να πεις, μην βυθίζεσαι μόνο στις δικές σου σκέψεις. Έχε τεντωμένες τις κεραίες σου, λάμβανε τα σωστά σήματα και δείξε ουσιαστικό ενδιαφέρον σε όσους αγαπάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Νιώθεις πως έχει έρθει η στιγμή να κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου χωρίς να επηρεαστείς από τη γνώμη των άλλων. Κανένας, άλλωστε, δεν ξέρει καλύτερα από εσένα τις βαθιές σου επιθυμίες. Άκου το ένστικτό σου περισσότερο από όσο συνηθίζεις, χωρίς βέβαια να αγνοήσεις και τον παράγοντα λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάτι σε κάνει να έχεις δεύτερες σκέψεις και αν αγωνιάς, όμως πραγματικά υπερβάλεις. Προχώρα κανονικά σε αυτά που έχεις στο πλάνο σου και μην αφήσεις τίποτα να σε κάνει να αμφιβάλεις πως αυτή είναι η σωστή στιγμή για νέα ξεκινήματα, αλλαγές, ανανέωση. Θα δικαιωθείς σύντομα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η κυκλοθυμία σου χτυπά τιλτ. Τη μία νιώθεις στα ουράνια και την άλλη στα τάρταρα. Στην πραγματικότητα για όλα φταίει η ευαίσθητη αυτή την εποχή ψυχολογία σου που σε κάνει να μεγαλοποιείς τις καταστάσεις. Προσπάθησε να δεις την πραγματική διάσταση των γεγονότων και μην ξυπνάς την drama queen μέσα σου.

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: