Οι απαγωγείς δολοφόνησαν την 17χρονη!!

Οι απαγωγείς δολοφόνησαν την 17χρονη!!

Οι απαγωγείς δολοφόνησαν την 17χρονη!!

Η άτυχη κοπέλα απήχθη πριν από πέντε μέρες, καθώς περπατούσε σε δρόμο της πόλης Μάισεν στη Γερμανία, βγάζοντας βόλτα τον σκύλο της

Μία 17χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα απαγωγής την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε νεκρή σε μία Οι απαγωγείς δολοφόνησαν την 17χρονη!!εγκαταλελειμμένη φάρμα στο χωριό Κλιπχάουσεν, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι της.

Η άτυχη κοπέλα, της οποίας έχει γίνει γνωστό μόνο το μικρό όνομα, Anelli-Marie R., απήχθη πριν από πέντε μέρες καθώς περπατούσε σε δρόμο της πόλης Μάισεν στη Γερμανία, βγάζοντας βόλτα τον σκύλο της.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, οι απαγωγείς είχαν ζητήσει από τον πατέρα της νεαρής, ο οποίος είναι πλούσιος Γερμανός επιχειρηματίας, να καταβάλει λύτρα ύψους 1,1 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των γονιών της κοπέλας και των απαγωγέων βρέθηκαν σε τέλμα το Σάββατο και η αστυνομία δημοσιοποίησε την υπόθεση, ελπίζοντας ότι κάποιος θα γνώριζε κάτι για το συμβάν.

Μέσω των ΜΜΕ, οι απελπισμένοι γονείς ικέτεψαν τους απαγωγείς να λυπηθούν την κόρη τους, υποσχόμενοι ότι θα τους έδιναν όσα χρήματα ήθελαν. Ωστόσο, οι ικεσίες τους έπεσαν στο κενό και η 17χρονη εκτελέστηκε από τους απαγωγείς της λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο www.nydailynews.com, δύο άντρες έχουν συλληφθεί από τις αρχές καθώς πιστεύεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση. Πρόκειται για έναν 39χρονο άνεργο και έναν 61χρονο μεταλλωρύχο που συνελήφθησαν στη Δρέσδη και τη Βαυαρία αντίστοιχα.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: