Οι απαντήσεις στις 6 ερωτήσεις (ταμπού) που θες να κάνεις για το σeξ

Κανονικά θα έπρεπε να ρωτήσεις τον γυναικολόγο σου, αλλά ντρέπεσαι, συν ότι δύο φορές τον χρόνο που τον βλέπεις, δεν έχετε και πολύ χρόνο για κουβεντούλα. Με τις φίλες σου

κάτι λέτε σε στιγμές που έχετε πιει λίγο παραπάνω και σας πιάνει οίστρος αποκάλυψης, αλλά άκρη δεν βγαίνει η καθεμία λέει τα δικά της- ή και τίποτα. Κι εσύ μένεις με την απορία. Ε, τώρα θα τσαντιστώ. Εμείς τι κάνουμε εδώ βρε; Για ποιον δουλεύουμε;

Ακολουθούν οι 6 δημοφιλέστερες ερωτήσεις που όλες θέλουμε να κάνουμε και αφορούν στο σeξ, φυσικά με τις απαντήσεις τους.

Το πέος σπάει στ” αλήθεια;

Κοίτα, κόκκαλο δεν είναι να γίνει δυο κομμάτια, αλλά σίγουρα μπορεί τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια του σeξ είτε στον αυνανισμό. Μία λάθος κίνηση να γίνει και το κάταγμα δύσκολα αποτρέπεται. Αν συμβεί πάμε στο γιατρό.

Τι να κάνω αν μείνει το προφυλακτικό στον κόλπο μου;

Αρχικά, ψυχραιμία. Ό,τι μπαίνει, βγαίνει. Δυσάρεστη κατάσταση, αλλά αρκετά συνηθισμένη σύμφωνα με τους γυναικολόγους. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην ζορίζεσαι και ζήτα λίγη βοήθεια από τον σύντροφό σου, γιατί μάλλον μόνη σου δεν θα τα καταφέρεις (από τον πανικό κυρίως). Αν δεν χρησιμοποιείς κάποια μορφή αντισύλληψης, συμβουλέψου άμεσα τον γυναικολόγο σου.

Γιατί δεν έχω οργασμό;

Μακάρι να ήταν μόνο ένας ο λόγος που μια γυναίκα δεν κορυφώνει. Συνήθως οι λόγοι είναι ψυχολογικοί: Άγχος, έλλειψη έλξης για τον παρτενέρ, αρνητικές σκέψεις για την ίδια ή για εκείνον, προβλήματα στη σχέση, κατάθλιψη. Ωστόσο μπορεί να συντρέχει και κάποιος άλλος λόγος, όπως μία ορμονική διαταραχή. Μην το αφήσεις έτσι.

Υπάρχει περίπτωση να ουρήσω ενώ κάνω σeξ;

Κάποιοι το λένε αυτό squirting και πίνουν νερό στ” όνομά του. Σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες η γυναικεία εκσπερμάτωση είναι ακριβώς αυτό που λες. Διαφορετικά, μπορεί να φύγουν λίγα ούρα κατά τη διάρκεια του σeξ, αλλά αμελητέας ποσότητας και ασυνείδητα. Την περίπτωση του golden shower δεν θα ΄θελα να την πιάσουμε αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ.

Έχει υπερβολικά μικρό/μεγάλο πέος. Τι να κάνω;

Υπομονή. Αστειάκι. Κοίταξε, πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις, οι οποίες συγκλίνουν στο ότι λύσεις υπάρχουν, από τη στιγμή που θες να συνεχίσεις να είσαι μ” αυτόν το σύντροφο- απαραίτητη προϋπόθεση αυτό. Επειδή- ειδικά η πρώτη περίπτωση- είναι εξαιρετικά ευαίσθητη, καλό θα ήταν ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ γιατί ε, δεν μπορεί να κάνει και πολλά, συν ότι σίγουρα ξέρει τη δυναμική αυτού που έχει ανάμεσα στα πόδια του. Βοήθησέ τον (διακριτικά πάντα) να γίνει τζιμάνι σε εναλλακτικούς τρόπους διέγερσής σου, όπως είναι στοματικό ή το παιχνίδι με τα δάχτυλα. Τι άλλο να σου πω;

Αυτοί οι περίεργοι ήχοι που κάνω (εκεί κάτω), τι είναι;

Κατά τη διάρκεια του σeξ, εκεί μέσα στο μεγάλο πάθος, ξαφνικά ακούγεται ένας γνώριμος άβολος ήχος που παραπέμπει στην αντίδραση ενός ευερέθιστου εντέρου μετά από γεύμα με φασόλια. Δεν έρχεται από πίσω, αλλά από μπροστά. «Πωπω ντροπή» σκέφτεσαι, «τι κακό με βρήκε»; Ε μάθε λοιπόν πως κανονικά πρέπει να χαίρεστε- ειδικά εκείνος- γιατί αυτός ο ήχος μαρτυρά πως ο κόλπος σου είναι εξαιρετικά υγρός γιατί περνάει καλά αυτή τη στιγμή. Να του το πεις σε παρακαλώ.

seleo.gr-gynaika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: