Οι αιθέριες προσλήψεις στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη και το πάρτι στο twitter


Οι… αιθέριες προσλήψεις που έχει κάνει στο πολιτικό του γραφείο ο Μάρκος Μπόλαρης φαίνεται πως τράβηξαν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών είχε κάνει δύο εντυπωσιακές προσλήψεις στο πολιτικό του γραφείο.

Μετά το σάλο που ξέσπασε με την πρόσληψη της Θωμαρίτας Καλδάρα αποκαλύφθηκε χθες πως ο κ. Μπόλαρης εκτός από την πληθωρική γραμματέα είχε πάρει στο πολιτικό του γραφείο και την πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Παπαρρηγοπούλου.

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο και διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη τον Φεβρουάριο του 2019.

Όσο για τη Θωμαρίτα Καλδάρα μετά την αποκάλυψη για την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας αλλά και το σάλο με τα σχόλια για τις σeξι φωτογραφίες της υπέβαλε την παραίτησής της.

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook: «Ανθρωποφαγία – Θωμαρίτα = 1- 0…Σας ευχαριστώ!!!!!!»

Η αδυναμία του Μάρκου Μπόλαρη στις αιθέριες υπάρξεις έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter. Δείτε μερικά από τα σχόλια των χρηστών:

Πολιτική

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: