Οι άντρες αποφάσισαν: Αυτά είναι τα 5 χαρακτηριστικά στα οποία δεν μπορούν να αντισταθούν

Οι άντρες είναι σίγουρα περίεργοι. Εντάξει όχι τόσο όσο εμείς, αλλά τις ιδιαιτερότητές τους τις έχουν κι αυτοί. Οπότε, δεν είναι καθόλου παράδοξο το γεγονός ότι αρκετές φορές δείχνουν να κολλάνε και να ενθουσιάζονται με λεπτομέρειες τις οποίες πολύ πιθανό ούτε κι εμείς να έχουμε ποτέ παρατηρήσει. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και συμπεριφορές, που τους ξετρελαίνουν σε μία γυναίκα, όπως ακριβώς μας τα είπαν οι ίδιοι.

Φόρα την παλιατζούρα σου και βγες

Καλή η μόδα, ακόμα καλύτερο το ατελείωτο shopping-είναι και αγχολυτικό σαφώς-αλλά θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι τα αγόρια δε δίνουν καμία σημασία σε όλα αυτά. Τι κι αν φοράς velvet παντελόνα που είναι τάση και blazer που έχεις χρυσοπληρώσει. Δε θα τα παρατηρήσει και αν τα παρατηρήσει πιθανότατα να μην του αρέσουν κιόλας. Οι άντρες είναι τύποι κλασικοί κάτι που σημαίνει ότι όσο πιο απλή είσαι τόσο το καλύτερο. Με λίγα λόγια, μπορείς να φορέσεις το πιο παλιομοδίτικο τζιν σου, που είναι και λίγο φαρδύ, να βάλεις τα αθλητικά σου και να βγεις; Κανένας άντρας δε θα μπορέσει να αντισταθεί στην εντυπωσιακή και παράλληλα απλή και σeξι όψη σου! Δεν το λες και λίγο.

Καταπιάσου με πράγματα

Δε συγκρίνεται τίποτα με τη γυναίκα που μονίμως καταπιάνεται με κάτι. Πόσο μάλλον με δουλειές που δεν είναι και τόσο γυναικείες. Θέλεις να γοητεύσεις άντρας; Πες του ότι κάνεις format στον υπολογιστή. Θέλεις να τον κάνεις να σε παντρευτεί; Δήλωσε ορθά κοφτά ότι επισκευάζεις τη βρύση που χάλασε. Καλά, σε περίπτωση που καταπιαστείς με τη μηχανή του αυτοκινήτου, λογικά θα σε πάρει σηκωτή για την εκκλησία! Μια χαρά.

Φάε ανενόχλητη

Άσε τις σαλάτες, τα κριτσίνια και τα καροτάκια. Όποτε βγαίνεις μαζί του, δώσε χαρά στον εαυτό σου και φάε burger. Με μπόλικη σάλτσα, κρεμμύδια, διπλό μπιφτέκι και chedar να τρέχει στο πηγούνι. Αηδίασες; Εκείνος όχι! Θα σου κάνει το καλύτερο σeξ μετά.

Άσε το κομμωτήριο για ένα διάστημα

Γενικά μπορείς να μην ασχολείσαι με τα μαλλιά σου; Μπορείς απλά να τα λούζεις-εντάξει μην πιάσεις και σκουλήκια-και να τα αφήνεις ελεύθερα; Μπορείς να σταματήσεις να βάζεις 35 προϊόντα και άλλες τόσες συσκευές πάνω τους, για να πας ένα απλό σινεμά μαζί του; Μπορείς απλά τις δύσκολες στιγμές να τα πιάνεις έναν ελεεινό κότσο που θα πετάει σε 10 σημεία και that’s it; Αυτό θέλει.

Φόρα τα γυαλάκια σου

Είσαι στραβή και δε βλέπεις την τύφλα σου; Φίλη μου δεν είσαι στο σχολείο για να σε πει ο συμμαθητής γυαλάκια. Πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια που τα γυαλιά οράσεως θεωρούνται και το απόλυτο φετίχ. Είμαι σίγουρη ότι σου πηγαίνουν πολύ. Καιρός πια να το συνειδητοποιήσεις.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: