Οι «Aντάρτες Εκδίκησης» ανέλαβαν την ευθύνη για την έκρηξη σε σπίτι αστυνομικού στα Μελίσσια – Απειλούν την ανακρίτρια

«Μπορεί αυτή τη φορά να στάθηκες τυχερή ή εμείς άτυχοι που δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός στην πολυκατοικία σου, αλλά η επόμενη φορά θα είναι με σφαίρες οι οποίες θα βρουν σίγουρα τον στόχο τους»

Η ομάδα «Αντάρτες εκδίκησης» ανέλαβε με προκήρυξη σε ιστοσελίδα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, έξω από σπίτι αστυνομικού στα Μελίσσια, στις 18 Μαρτίου του 2022.

Όπως υποστηρίζουν ο συγκεκριμένος αστυνομικός «ήταν επικεφαλής της ομάδας ΟΠΚΕ, στις 18/3/22, κατά τη μεταγωγή του συντρόφου μας Φώτη Τζιώτζη στην ανακρίτρια, μετά τη σύλληψή του για τις απαλλοτριώσεις τραπεζών το καλοκαίρι στην Αθήνα. Ο συγκεκριμένος μπάτσος, μετά την περιπέτεια με την απόπειρα αρπαγής του όπλου του από τον σύντροφο που συνέβη έξω από τα γραφείο της ανακρίτριας, έτρεξε να καταθέσει εις βάρος του συντρόφου με αποτέλεσμα να τον επιβαρύνει με επιπλέον κατηγορίες».

Παράλληλα απειλούν και την ανακρίτρια που ανέλαβε την υπόθεση για την οποία αναφέρουν: «Ιλίσια. Θάλεια Γ. Κυριακίδη, ανακρίτρια. Μπορεί αυτή τη φορά να στάθηκες τυχερή ή εμείς άτυχοι που δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός στην πολυκατοικία σου, αλλά η επόμενη φορά θα είναι με σφαίρες οι οποίες θα βρουν σίγουρα τον στόχο τους».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: