Οι 8 καλύτερες εμφανίσεις από την παρουσίαση της συλλογής Erdem x H&M

 

Ο ρομαντισμός και η αίσθηση της αφήγησης μίας προσωπικής ιστορίας που εκπέμπει η συλλογή συνέπλεε απόλυτα με τη διακόσμηση, ενώ τα ρούχα έμοιαζαν να είναι στο φυσικό τους χώρο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διάσημες κυρίες που βρέθηκαν εκεί, φορούσαν κομμάτια της συλλογής, δίνοντας έτσι τη δική τους πινελιά στον μαγικό κόσμο που ο Erdem και η H&M δημιούργησαν για να εξυμνήσουν τη δύναμη της ομορφιάς. Εμείς ξεχωρίσαμε 8 από τις celebrities που φόρεσαν must-piece κομμάτια και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Τάμτα

NDP Photo Agency

Η Τάμτα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αποδώσει την ουσία της συλλογής, η οποία ανέδειξε τόσο με το μακιγιάζ, όσο και με το hairstyle το ERDEM x H&M outfit.

Κατερίνα Καραβάτου

NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Καραβάτου, σε μια lady-chic εμφάνιση, έδωσε την εκοδχή της κομψότητας, ένα στοιχείο που δεν λείπει από τη συλλογή .

Αθηνά Οικονομάκου

NDP Photo Agency

Η μέλλουσα μαμά επέλεξε να κάνει μία πολύ κομψή εμφάνιση με μία retro αίσθηση.

Ευαγγελία Αραβανή

NDP Photo Agency

Η Ευαγγελία Αραβανή έδειξε την αισθησιασκή πλευρά του ρομαντισμού της συλλογής με ένα total black outfit.

Ελένη Φουρέιρα

NDP Photo Agency

Πιστή στις stylish εμφανίσεις, η όμορφη τραγουδίστρια επέλεξε να συνδυάσει το floral με το leopard και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Κατερίνα Παπουτσάκη

NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε το floral να πάρει λίγο πιο rock διαστάσεις, χωρίς όμως να χάσει τίποτα από τον ρομαντισμό και το story που κρύβεται πίσω από κάθε κομμάτι της συλλογής.

Χριστίνα Μπόμπα

NDP Photo Agency

Μία πιο safe και ταυτόχρονα girly επιλογή έκανε η Χριστίνα Μπόμπα, φορώντας ένα floral φόρεμα με βολάν.

Έβελυν Καζαντζόγλου

NDP Photo Agency

Σε μία retro diva μεταμορφώθηκε η Έβελυν Καζαντζόγλου, φορώντας ένα μακρύ φόρεμα που συνδύασε το floral με τη δαντέλα. Τα hollywood waves της έδωσαν την απαραίτητη πινελιά στο look που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: