Οι 6 πιο τοξικοί συνδυασμοί ζωδίων

Λέων & Καρκίνος

Ο Λέων είναι Φωτιά και ο Καρκίνος Νερό. Ε δεν πάνε μαζί αυτά, εκτός αν έχει πιάσε πυρκαγιά και καιγόμαστε. Το Λιοντάρι διψά για περιπέτειες και τα φώτα πάνω του ενώ ο Καρκίνος θέλει μόνο τον καναπέ του, βαριέται τις κοσμικότητες. Και κάπου εδώ ο Λέων χασμουριέται με τον ασυγκράτητο συναισθηματισμό και την τεμπελιά του Καρκίνου. Οι παρεξηγήσεις είναι βούτυρο στο ψωμί αυτού του ζευγαριού. Το σeξ φοβερό αλλά κατά τ” άλλα χαμένοι στη μετάφραση. 

Αιγόκερως & Υδροχόος

Γη και Αέρας. Τι μπορούν να κάνουν παρέα; ατέλειωτες συζητησούλες χωρίς κανένα νόημα. Ο Αιγόκερως ζει για να κάνει προγράμματα και ο Υδροχόος ό,τι του “ρθει. Αυθορμητισμός Vs Οργανωτικότητα. Ο πρώτος ονειρεύεται πως κατακτά κορυφές, θέλει καριέρες και λεφτά κι ο Υδροχόος μεροδούλι μεροφάι, ζει μόνο με έρωτα. 

Παρθένος & Δίδυμος

Ο μεν έχει σταθερά τα πόδια του στη γη κι ο άλλος ίπταται από πάνω του σαν το κουνούπι. Οι Παρθένοι είναι πρακτικοί άνθρωποι, ρεαλιστές και αρκετά ισοπεδωτικοί. Ίσως έχεις ακούσει πως να λένε πως «χρειάζονται έναν άνθρωπο εντελώς διαφορετικό από εκείνους, για να τους ισορροπεί» κι όταν τον βρίσκουν χαίρονται για λίγο λες κι είναι σε πάρτι. Σύντομα όμως θα νιώσουν έξω από τα νερά τους, κουράζονται από την υπερδιέγερση του Δίδυμου και κάπως έτσι στήνονται κάτι μεγαλοπρεπέστατοι τσακωμοί.

Ζυγός & Ταύρος

Ο Ταύρος είναι Γη και ο Ζυγός Αέρας. Ταιριάζουν στη συντροφικότητα. Αρέσουν και στους δύο οι σχέσεις, αλλά αυτό δεν αρκεί. Γιατί ο Ταύρος είναι εξαιρετικά πεισματάρης και ο Ζυγός άκρως υποχωρητικός. Κι αυτό δημιουργεί μια τρέλα μια παράνοια γιατί ο πρώτος γίνεται δεν διορθώνεται, ίσα ίσα βρίσκει και τα κάνει. Ο δε Ζυγός, υποφέρει, μαζεύει «πράμα», ώσπου κάνει το περίφημο στην περίπτωσή του «μπαμ» και από “δω παν” κι άλλοι. Κατά τ” άλλα είναι εξίσου αναποφάσιστοι σε σημείο που η κουρτίνα δεν κρεμιέται ποτέ στο σαλόνι. Επίσης το σeξ δεν θα είναι και το καλύτερο.

Σκορπιός & Ιχθύς

Ζώδια του Νερού αμφότερα, αλλά αν μπουν μαζί στη θάλασσα πνίγονται. Είναι πολύ συναισθηματικοί και οι δύο, αλλά με τον πιο διαφορετικό τρόπο που υπάρχει. Ο Σκορπιός είναι σκληρός και άγαρμπος κι ο Ιχθύς δεν τ” αντέχει αυτά. Πρέπει να τον παίρνεις με το μαλακό γιατί πάει και κρύβεται μέσα στη σπηλιά του και δεν την ανοίγει με τίποτα. Τα βρίσκουν σε διάφορα πνευματικά επίπεδα, αλλά όλα χαλάνε όταν Σκορπιός αρχίζει να ζηλεύει και ο Ιχθύς αρχίζει να πιέζεται.

Τοξότης & Καρκίνος

Φωτιά με Νερό. Ο Τοξότης ζει για να μαθαίνει κι ο Καρκίνος μαθαίνει να ζει και δεν ξεμαθαίνει με τίποτα. Κλασική σχέση που παραμένει για χάρη του σeξ, το οποίο όπως ξέρεις αρκεί σαν λόγος, αλλά για λίγο. Η αντίθετη φύση του ενός ιντριγκάρει τον άλλο, αλλά οι διαφορές τους δεν γεφυρώνονται με τίποτα.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: