Οι 4 ζωδιακοί συνδυασμοί που κάνουν απίστευτο σeξ αλλά δεν πρόκειται να ερωτευτούν

 

Δίδυμοι με Κριό

Μιλάμε για δύο ζώδια που έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Έντονα περιπετειώδες πνεύμα, κοινωνικότητα και αγάπη για νέα χόμπι και ταξίδια. Ταυτόχρονα, και οι δύο αντιμετωπίζουν το σeξ ανάλαφρα και διασκεδαστικά χωρίς να το αναγάγουν σε κάτι τεράστιο. Δεν ντρέπονται να δοκιμάσουν νέα πράγματα στο σeξ, πειραματίζονται εξίσου και μπορούν να φτάσουν στα άκρα. Απλά είναι λίγο δύσκολο να αντέξουν ο ένας τον άλλο διότι θα πλακώνονται για το ποιος θα πρωτοκυριαρχήσει στη σχέση.

Διάβασε κι αυτό: Τα 4 ζώδια που πειραματίζονται εύκολα στο σeξ

Υδροχόος με Τοξότη

Τα δύο ζώδια που είναι γνωστά για την ελευθερία και το ταπεραμέντο τους. Αρνούνται να συμβιβαστούν (και να σοβαρευτούν) και αυτό τους κάνει μάλλον εκρηκτικούς εραστές, ειδικά όταν ξέρουν ότι ο άλλος δεν περιμένει κάποιο είδος δέσμευσης από εκείνους. Θα δοκιμάσουν kinky sex; Ε αν δεν το κάνουν αυτοί οι δύο, ποιοι θα το κάνουν; Ένας Καρκίνος παρέα με έναν Ιχθύ;

Ζυγός με Λέοντα

Εδώ μιλάμε για μία ξεχωριστή περίπτωση γιατί ναι μεν θα γίνει ερωτικό Βιετνάμ, αλλά θα γνωριστούν σε μία γκαλερί ή σε μία δοκιμή κρασιών. Θέλουν και οι δύο να γίνονται αντικείμενο προσοχής και φροντίδας και το σeξ θα είναι αρκετά αισθησιακό. Η καλύτερή τους είναι να βλέπουν τι κάνουν σε καθρέφτη. Αν και θα τα δώσουν όλα στο σeξ, δεν πρόκειται να κάνουν το ίδιο σε μία σχέση. Αυτοί οι δύο θα τα βρουν καλύτερα ως εραστές ή ως συνεργάτες ενός δημιουργικού project.

Αιγόκερως με Καρκίνο

Αν και θεωρείται ένας καρμικός συνδυασμός, αυτό ισχύει μάλλον στην περίπτωση του σeξ. Ο αυστηρός και κυριαρχικός Αιγόκερως θα απελευθερώσει σeξουαλικά τον πιο τρυφερό Καρκίνο και κλικάρουν απίστευτα σε αυτόν τον τομέα. Για να μη σου πω ότι μπορεί να φτάσουν και σε σαδομαζοχιστικά σημεία (θου Κύριε). Αν όμως μιλάμε για σχέση, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα και γιατί υπάρχουν χαοτικές διαφορές μεταξύ τους και θα φανεί αργά ή γρήγορα.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: