Οι 4 στάσεις του σeξ που ΟΛΟΙ οι άντρες λατρεύουν

Μπορεί να μην έχεις καταφέρει εδώ και να εισχωρήσεις στο μυαλό ενός άντρα και να καταλάβεις τι ακριβώς σκέφτεται αλλά μερικά πράγματα γύρω από τοσeξ και αυτόν είναι ξεκάθαρα. Αν, λοιπόν, είστε στα πρώτα σας ραντεβού ή γενικώς θες να ξυπνά και να κοιμάται με την σκέψη σου, πράξε αναλόγως την επόμενη φορά που θα βρεθείτε.

1. από πάνω: Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε άντρα θα σου πει πως αυτό που τον τρελαίνει στο κρεβάτι είναι να ικανοποιεί την παρτενέρ του. Αυτή η στ@ση σου προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο και αυτό είναι ακριβώς που ξέρει ότι θες. Εκμεταλλεύσου τον έλεγχο και επίλεξε τον ρυθμό που θα σε φέρει πιο κοντά στην κ0ρύφωση. Το μπόνους για εκείνον σε αυτή τη στάση είναι ότι έχει τις καμπύλες σου σε πλήρη θέα.

2. Ανάποδη καουμπόισσα: Η ανάποδη εκδοχή της στάσης “γυναίκα από πάνω” συγκαταλέγεται στις αγαπημένες επιλογές του καθώς και του προσφέρει τη θέα του d0ggy , αλλά και την αίσθηση πως έχεις εσύ τον έλεγχο. Αυτή η στάση δεν σας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάει ο ένας τον άλλον, αλλά είναι ιδανική για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

3. D0ggy Style: Αυτή είναι η στιγμή που έχει τον απόλυτο έλεγχο και επιλέγει εκείνος την ταχύτητα της διείσδυσης. Επίσης έχουμε καταλήξει πως είναι η απόλυτη στάση για να νιώθει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, γεγονός που ανεβάζει τον αντρικό του εγωισμό. Και πίστεψέ μας αυτό το έχει πολύ ανάγκη στην προκειμένη φάση.

4. Στα 0ρθια: Είναι τέλεια επιλογή για το σex “σε θέλω τώρα” που τον κάνει να αισθάνεται ακαταμάχητος.

Διάβασε επίσης:

 

Queen.gr - sxeseis

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: