Οι 34 υπέροχοι «warriors» τα έδωσαν όλα στο Kartodromo για το IAME Series Greece

Ο δεύτερος γύρος του IAME Series Greece για το 2022 έγινε στο Kartodromo σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία πολλών φίλων των αγώνων κάρτ. Η ελίτ του ελληνικού karting προσέφεραν θέαμα σε όλες τις κατηγορίες. Οι 34 «warriors» έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και είχαν συναρπαστικές μονομαχίες που έκοβαν την ανάσα.

Οι νικητές έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα στο κυνήγι των 8 εισιτηρίων για τους Παγκόσμιους Τελικούς (IWF), καθώς το IAME Series Greece εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο πλούσια δώρα στο ελληνικό karting.

Οι νικητές σε κάθε κατηγορία

Στην X30 MINI (8-12 ετών) που ήταν η πολυπληθέστερη του αγώνα, είχαμε 12 συμμετοχές. Μεγάλος νικητής του Τελικού, όπως και στην πρεμιέρα, ήταν ο Αντώνης Βούρος (#27, Saganas Team, Birelart).

Δεύτερος και κορυφαίος της Κλάσης X30 MINI B (8-10 ετών), ήταν ο Έκτορας Τσέντας (#64, Zorri Motorsport Birelart Greece, Birelart) ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Λευτέρης Τουμπακάς (#11, Speedforce, Exprit).

Όσο για το Top-3 της X30 MINI B που συνολικά είχε 6 συμμετοχές, συμπληρώθηκε από τους Γιώργο Ψαρουδάκη (#54, Maitos Kosmic Kart Racing, Kosmic) και Οδυσσέα Νάτση (#88, Cosmosrally Kart Academy, Red Speed).

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών), επικράτησε ξανά ο νικητής της πρεμιέρας, Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (#126, Praga Zahos Karting, Praga). Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μανώλης Λιουδάκης (#129, Speedforce, Exprit) και στην τρίτη ο Στέλιος Κολοβός (#138, Kaitatzis Racing, BilerArt).

Στην X30 SENIOR (από 14 ετών) ο Γιάννης Ντάφος (#234, Praga Zahos Karting, Praga) συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα από τον πρώτο γύρο της σεζόν. Δεύτερος ήταν ο  Στυλιανός Πετρίσης (#225, Speedforce, LN Kart) και τρίτος ο Χρήστος Σαγανάς (#231, Saganas Team, BirelArt).

Στην X30 MASTER (άνω των 30 ετών) των μεγάλων επιστροφών και των μαχών μέχρι τον τελευταίο γύρο, η πρώτη θέση στον τελικό ανήκε στον Χρίστο Παπαχριστόπουλο (#362, Praga Zahos Karting, Praga) με τους Γιάννη Τανή (#321, Praga Zahos Karting, Praga) και Στέλιο Χαλδαίο (#352, Χαλδαίος Στέλιος, FA) να τον πλαισιώνουν.

Οι νικητές έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα στο κυνήγι των 8 εισιτηρίων για τους Παγκόσμιους Τελικούς (IWF), καθώς το IAME Series Greece εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο πλούσια δώρα στο ελληνικό karting.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο Άρτεμις σε συνεργασία με την ΑΛΑ, ενώ την τεχνική επιμέλεια είχε η IRON Team. Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού , τρίτος γύρος της σεζόν, δόθηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου και πάλι στο Kartodromo.

 

 

Οι 34 υπέροχοι «warriors» τα έδωσαν όλα στο Kartodromo για το IAME Series Greece gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: