Οι 3 πιο βολικές (και ασφαλείς) στάσεις για σeξ στο μπάνιο

Η στάση «ώπα/γλίστρησε/τοσαπούνι/τοπιάνω»

Αυτά δεν γίνονται μόνο στη φυλακή, αλλά και στα σπίτια μας μέσα και καθόλου κακό δεν είναι μερικές φορές- μη σου πω να το πετάξεις κάτω κι επί τούτου. Σκύψε να το πιάσεις, μείνε σ” αυτή τη θέση και γραπώσου από κάπου στέρεα. Θες από τη βάση του τηλεφώνου, θες από τη μπανιέρα την ίδια, δεν έχω θέμα. Απλά πιάσου. Και μάζεψε και το σαπούνι από το πλακάκι, καλού κακού.

Η στάση δυο/δυο/στη/μπανιέρα/δυοδυο

Γεμίζετε τη μπανιέρα με ζεστό νερό, όχι μέχρι πάνω γιατί #άνωση που θα “λεγε κι ο Αρχιμήδης, μην πλημμυρίσετε, ως τη μέση και πολύ σας είναι. Βάζεις και κάτι μέσα να κάνει αφρό και μπουρμπουλήθρες και τον προσκαλείς να μπει, να βουτήξει και ν” αράξει. Στόχος είναι να κάνετε σeξ μέσα στη μπανιέρα, σε στάση cowgirl.

Η στάση βάστα/τοίχο/θα/σπρώξω

Εδώ είστε κι οι δύο όρθιοι, πατάτε το αντιολισθητικό πατάκι εσύ κοιτάς τον τοίχο ή το τζάμι, ανάλογα το μπάνιο σας. Γνωστά, κλασικά πράγματα. Αφήνετε το τηλέφωνο ψηλά στη βάση της ντουζιέρας, για να σας βρέχει, νιώθετε σαν να έχετε διακτινιστεί στον καταρράκτη Ιγκουάζου κι όχι σα να παλεύετε να  μέσα στη ντουζιέρα στο δυάρι στο Κουκάκι.

via GIPHY

 

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: