Οι 10 συνήθειες των ευτυχισμένων ζευγαριών

1. Πηγαίνουν στο κρεβάτι την ίδια ώρα

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια ξαπλώνουν περίπου την ίδια ώρα. Ακόμα κι αν δεν κοιμηθούν, περνούν μαζί στιγμές και χαλαρώνουν. Μαζί αλλά χωρίς τηλεόραση. Μπορείτε, αν δε θέλετε να συζητήσετε, να διαβάσετε το βιβλίο σας.

2. Έχουν ή ανακαλύπτουν κοινά ενδιαφέροντα

Ούτε να σκεφτείς να κάνεις στην άκρη όσα σε ευχαριστούσαν, πριν γίνετε ζευγάρι. Να βρείτε νέα ενδιαφέροντα και να περνάτε μαζί χρόνο ποιοτικό με κάτι που σας κάνει εξίσου χαρούμενους.

3. Κρατιούνται από το χέρι

Το να περπατάτε δίπλα δίπλα είναι ένα μήνυμα της γλώσσας του σώματος πως συμπορεύεστε και δεν έχετε διάθεση να καπελώσετε ο ένας τον άλλο. Όταν κρατάτε τα χέρια σας υποσυνείδητα υπενθυμίζετε στους εαυτούς σας ότι ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλο.

4. Ξέρουν να συζητούν

Η συζήτηση είναι επικοινωνία. Το να ξέρεις να μιλάς για όσα σε απασχολούν αλλά και για όσα σε κάνουν χαρούμενη είναι ένας τρόπος να έρθετε κοντά. Η καλλιέργεια της οικειότητας είναι το άλφα και το ωμέγα.

5. Δεν ξεχνούν το φιλί

Μαζί με το «καλή δουλειά» ή το «καληνύχτα» ένα φιλί υπενθυμίζει πως είστε ακόμα ερωτευμένοι, πως δεν είστε αδιάφοροι. Μαζί με το φιλί κι ένα ειλικρινές «σ” αγαπώ» δε θα ήταν άσχημη ιδέα. Τα συναισθήματα πρέπει να εκφράζονται.

6. Ξέρουν να απομονώνονται

Το να μην περνάς όλη την ώρα κολλημένη πάνω στον σύντροφό σου δε δείχνει αδιαφορία αλλά ανεξαρτησία. Οι ευτυχισμένοι σύντροφοι ξέρουν να δίνουν χώρο και χρόνο. Και στους άλλους και στους εαυτούς τους.

7. Κάνουν παρέα και εκτός σπιτιού

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια είναι πρωτίστως πολύ καλοί φίλοι. Τι άλλο να ζητήσεις πέρα από τα να νιώθεις άνετα με το ταίρι σου χωρίς να χρειάζεται να κρατάς τους τύπους.

8. Σπάνε τη ρουτίνα

Με το να κανονίσετε ένα ταξίδι για 4 μήνες μετά θέτετε ένα κοινό στόχο. Μία εκδρομή το Σάββατο, ένα φαγητό εκτός σπιτιού. Μικρές κινήσεις που θα μπουν εμβόλιμα στη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα δώσουν νέα πνοή στη σχέση σας.

9. Αποχωρίζονται τα κινητά τους

Δεν είπε κανένας από εμάς να σε χάσουν φίλοι και γνωστοί αλλά τις στιγμές που περνάτε μαζί καλύτερα να μην τις διακόψει κάποια ειδοποίηση από το Instagram.

10. Δεν αποφεύγουν τους τσακωμούς

Αν πιστεύεις ότι τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν τσακώνονται κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Το αντίθετο θα έλεγε κανείς. Η διαφορά έγκειται στην ένταση του καυγά. Τα ζευγάρια που ξέρουν να επικοινωνούν λύνουν τα επιμέρους προβλήματα πριν αυτά γιγαντωθούν κι έτσι ο τσακωμός είναι χρήσιμος και «ξεθυμασμένος».

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: