Oι 10 καλύτερες μεταμφιέσεις των celebrities φέτος το Halloween – Απλά WOW

Oι 10 καλύτερες μεταμφιέσεις των celebrities φέτος το Halloween   Απλά WOW

Τα ευφάνταστα και εντυπωσιακά κοστούμια που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον!

Μετά από έναν χρόνο «αποχής» λόγω των lockdown, το Halloween φέτος ήταν αρκετά εορταστικό και γέμισε το feed μας στο Instagram με μοναδικές εικόνες. Μπορεί στην χώρα μας το Halloween να μην γιορτάζεται όπως στο εξωτερικό όμως κάθε χρόνο ανυπομονούμε να δούμε τις μεταμφιέσεις των celebrities! Πολλές ημέρες ή και εβδομάδες πριν τη γιορτή, οι διάσημοι προσπαθούν να σκαρφιστούν τις πιο ευφάνταστες μεταμφιέσεις για να διαφέρουν και να εντυπωσιάσουν! Και η φετινή χρονιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Οι celebrities λατρεύουν το Halloween

Κάποιοι stars επέλεξαν τρομαχτικά και ακραία outfits – είδες τη νέα ταινία μικρού μήκους της Heidi Klum; – άλλοι επέλεξαν πιο cute σύνολα, όπως ο Justin Bieber, που ντύθηκε αρκουδάκι, και οι υπόλοιποι μεταμφιέστηκαν σε άλλους celebrities. Η Hailey Bieber αντέγραψε διάφορες εκδοχές της Britney Spears, όπως το look της στο βίντεο «Slave 4 U» και το iconic schoolgirl σύνολο στο βίντεο «Baby One More Time».

Το πνεύμα του Halloween μέσα από τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας

Τα creepy κοστούμια ήταν επίσης must. Η Kendall Jenner μεταμορφώθηκε σε νεκρή νύφη υψηλής μόδας και σε χαρακτήρα από το Mars Attacks! Η Reese Witherspoon από την άλλη, ντύθηκε Tippi Hedren από τα «Πουλιά» του Alfred Hitchcock.

Με αφορμή λοιπόν την νύχτα … τρόμου που γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου, συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές Halloween στολές των Χολιγουντιανών stars.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @kendalljenner

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: