Office style: 11 ψηλόμεσα παντελόνια για ψηλά κορίτσια

Office style: 11 ψηλόμεσα παντελόνια για ψηλά κορίτσια

Θα τα φοράς κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το γραφείο είναι με διαφορά το μέρος όπου περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας. Όλες θέλουμε να είμαστε κομψές, άνετες και να εκπέμπουμε το ανάλογο κύρος. Τα outfits που επιλέγουμε οφείλουν να μπορούν να μας συνοδεύουν σε καθημερινές υποχρεώσεις αλλά και πιο επίσημες περιστάσεις.

Αν ανήκεις στις #tall γυναίκες, τότε γνωρίζεις από πρώτο χέρι πως το να βρεις ρούχα στα μέτρα σου δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Τα φορέματα είναι συνήθως κοντά επάνω μας ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα παντελόνια φαίνονται υπερβολικά μικρά για τα ψηλά πόδια μας. Με λίγα λόγια το καθημερινό ντύσιμο μας προκαλεί πονοκέφαλο, κυρίως όταν ο εργασιακός μας χώρος απαιτεί chic casual dress code.

Κάνε κλικ εδώ για να βρεις αέρινα παντελόνια ιδανικά για τις ημέρες του καύσωνα.

Γιατί χρειάζεσαι ένα ψηλόμεσο παντελόνι

Αρχικά μπορεί να φορεθεί με πολλά αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου όπως top, πουκάμισα, μπλουζάκια κ.ά. Κολακεύει τις αναλογίες σου, ψηλώνει τα πόδια ενώ παράλληλα δημιουργεί στυλάτους και σύγχρονους συνδυασμούς.

 

Μην διστάσεις να δοκιμάσεις διάφορα σχέδια και γραμμές ώστε να καταλήξεις στο ιδανικό για σένα και κάθε φορά που φοράς τα καινούρια σου παντελόνια, να αισθάνεσαι υπέροχα με την εμφάνισή σου. Δεν είναι τυχαίο πως το ψηλόμεσο παντελόνι είναι ένα από τα best seller κομμάτια τις τελευταίες σεζόν και έχει αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο.

Πώς θα το φορέσεις

1) Με πουκάμισο (δετό ή από μέσα)

2) Με κορμάκι και σακάκι

3) Με μονόχρωμο t-shirt

4) Με τα αγαπημένα σου top

Extra tip: Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το look με ψηλοτάκουνες γόβες ή sneakers για μια πιο athleisure εμφάνιση.

Πηγή κεντρικής: @nazifeeozcan

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα ψηλόμεσα παντελόνια που συγκέντρωσα για εσένα ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: