Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Βίντεο-ντοκουμέντο κοντά στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος

 Κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν εκείνο το επίμαχο διάστημα

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του Οδυσσέα-Αντρέα Τσιαμπόκαλου, ιδρυτικού μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, το βράδυ της Κυριακής, στα 46 του χρόνια. Σε δύο αυτοκίνητα, που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και που αναζητούνται, επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών, με την εκτίμηση ότι μπορεί να φωτίσουν τις συνθήκες του τροχαίου με εγκατάλειψη.

Ένα όχημα πέρασε 36 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ένα δεύτερο 22 λεπτά αργότερα. Κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν εκείνο το επίμαχο διάστημα. Το βίντεο από τις κάμερες δημοσίευσε το Mega.

Οι Αρχές που ενημερώθηκαν από νεαρή οδηγό που έτυχε να περνάει από το σημείο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης της παράσυρσης να έκανε αναστροφή μετά το τροχαίο και τελικά να μην πέρασε μπροστά από την κάμερα.

«Είδα ένα αυτοκίνητο με φώτα σταματημένο και το αυτοκίνητο το πρώτο να κάνει μια απότομη κίνηση, και εγώ απλά σταμάτησα την ταχύτητά μου και είδα τον άνθρωπο κάτω. Τον κύριο αυτόν κάποιος τον χτύπησε και προσπαθώ να θυμηθώ. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γιατί ο άνθρωπος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ήταν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπορούσε να μιλήσει, κουνούσε λίγο το χέρι και ανοιγόκλεινε τα μάτια του και εμείς ήμασταν από πάνω του και κρατούσαμε σφυγμό», λέει η γυναίκα στο MEGA.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, που εκτινάχθηκε στα 20 μέτρα από το μοιραίο χτύπημα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: