Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα fashion δώρα για εσένα που κάνεις τα ψώνια σου τελευταία στιγμή

Το «Autognosia» journal είναι η πρόταση του αγαπημένου σου καλοκαιρινού brand κατά κύριο λόγο που εκτός του ότι είναι κομψό και θα στολίσει το γραφείο σου, θα σου προσφέρει και την ευκαιρία να τα πεις με τον εαυτό σου.

Ζεστά παντοφλάκια και κουβερτάκια για τον καναπέ είναι αυτό που χρειάζεσαι για τις νύχτες μπροστά στο τζάκι και πάντα χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από τους παραλήπτες.

Για την κολλητή σου, αυτή τη «cherry» ζώνη La Chaîne θα είναι το καλύτερο δώρο των φετινών γιορτών. Ξέρω ότι θες κι εσύ μία, αλλά προηγούνται οι αγαπημένοι σου αυτό τον καιρό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την χαρεί κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα.

Ένα μεταξωτό φουλάρι με άρωμα Ελλάδας δεν μπορεί παρά να ενθουσιάσει όποιον το δεχτεί σαν δώρο. Είναι ένα κλασικό fashion item, χρήσιμο σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Η Έλενα Χριστοπούλου υπογράφει τα Eclectic Soirée και εκτός από τα υπέροχα ρούχα, η συλλογή της έχει και τα ιδανικά αξεσουάρ για να τα συνοδεύσεις. Λόγω των ημερών, θα βρεις και το απαραίτητο γούρι για το 2019 αλλά σε μία πολύ διαφορετική εκδοχή που εύκολα θα φοράς όλο το χρόνο αλλά και όσους ακολουθήσουν.

Τα glam clutches είναι πάντα επίκαιρα τέτοιες μέρες και στα Accessorize θα βρεις αυτό που θα ταιριάξει στο στιλ του προσώπου που το προορίζεις.

Ίσως δεν είναι το πιο προσωπικό δώρο, αλλά θα πιάσει τόπο αυτές τις μέρες και χάρη στο διαφορετικό packaging μπορεί να έχει και μία θέση στο τραπεζάκι του σαλονιού και τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.

Καμία ποτέ δεν είπε όχι σε ένα ζευγάρι sexy πιτζάμες. Σατέν και δαντέλα είναι τα βασικά συστατικά που κάνουν αυτό το δώρο ξεχωριστό.

Για όσες έχουν καλό και ποιοτικό γούστο, αυτό το δώρο θα εκτιμηθεί όπως πρέπει και θα αποκτήσει περίοπτη θέση σε κάθε ντουλάπα.

Ένα stylish δώρα με φιλανθρωπική σημασία είναι αυτό το OOZOO ρολόι που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την ενέργεια που κάνει το brand σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτού του μοντέλου θα διατεθούν υπέρ τις ενίσχυσης του Χαμόγελου, επομένως δεν έχεις πολλά να σκεφτείς για να καταλήξεις σε αυτή την αγορά.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: