Οδηγός αγοράς: Τα blazers που θα πάρεις τώρα και θα φοράς ως το καλοκαίρι

Αυτό που σου προσφέρει ένα blazer είναι η ευκολία του να ταιριάζει με κάθε στιλ και να μπορεί να φορεθεί με ποικίλους τρόπους. Η μικρή του εξέλιξη για την άνοιξη δε, είναι σαφώς ένας ακόμα λόγος να το λατρέψεις και να μην το αποχωριστείς. Τα belted blazers, δηλαδή αυτά με την ενσωματωμένη ζώνη, είναι η επόμενη αγορά σου κατά πάσα πιθανότητα, αφού θα τα φοράς από τώρα και για όλη την άνοιξη.

Ένα ριγέ blazer που μπορείς να φορέσεις πολύ εύκολα μόνο του ή να προσθέσεις ένα ζιβάγκο για τις μέρες που το απαιτεί ο καιρός. Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί ένα κομψό κομμάτι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι ως μία εναλλακτική για το ελαφρύ πανωφόρι που θα χρειαστείς την άνοιξη.

Μία κομψή εκδοχή του belted blazer που θα φορεθεί άνετα πάνω από τα cigarette pants, τα leggings, την pencil φούστα ή και ένα φόρεμα. Ένα body ή ένα απλό top από μέσα αρκεί για να έχεις ένα chic αποτέλεσμα.

Το καρό σου σακάκι με ζώνη στη μέση θα γίνει σίγουρα ένα αγαπημένο κομμάτι που θα φοράς από τώρα και θα βγάλεις από πάνω σου όταν πια ο καιρός ζεστάνει. Φυσικά μπορείς να το αφήσεις κι ανοιχτό, αλλά με την ζώνη θα κάνεις shaping σε κάθε look, κολακεύοντας τη σιλουέτα σου.

Ένα πιο cool blazer για σένα που σου αρέσει να είσαι πιο χαλαρή στιλιστικά ακόμα και φορώντας το σακάκι σου. Αυτή η loose γραμμή, σου επιτρέπει να είσαι κομψή, χωρίς όμως να χάσεις το στιλ σου και το ύφος που θες για τα street looks σου.

Το plaid blazer ξέρεις καλά ότι έχει φορεθεί αρκετά και θα συνεχίσει την πορεία του. Δύσκολα θα φύγει από τα trends, γι” αυτό δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν επενδύσεις σε ακόμα ένα καρό σακάκι, με ενσωματωμένη ζώνη αυτή τη φορά για να ανανεώσεις το street style σου με ένα κομψό, διακριτικό touch.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/celineaagaard_

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: