Οδηγός αγοράς: Σου βρήκαμε 11 εσπαντρίγιες που θα γίνουν τα "go-to" παπούτσια σου για μια ακόμη σεζόν

Αν πάρουμε, λοιπόν, παράδειγμα από τις πασαρέλες καταλαβαίνουμε πως ένα ζευγάρι παπούτσια αποκτά μεγαλύτερο ρόλο στις εμφανίσεις, μέσα από σχέδια και αποχρώσεις που δεν περνούν απαρατήρητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα σύνολά μας να γίνονται μοναδικά, ανάλογα με το στιλ παπουτσιού που επιλέγουμε να φορέσουμε. Παρ” όλες τις τάσεις και τα εκκεντρικά σχέδια που προτείνουν οι οίκοι μόδας όμως, υπάρχει ένα στιλ παπουτσιού που επιμένει να έχει μια θέση στην ντουλάπα μας: οι εσπαντρίγιες.

Ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, είναι από τα πιο αγαπημένα παπούτσια των γυναικών για την άνοιξη και το καλοκαίρι, και αυτό γιατί συνδυάζουν άνεση και κομψότητα μαζί. Ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες είναι τόσο stylish όσο και βολικές, ώστε να μην μπορούμε να τις αποχωριστούμε από τα πόδια μας.

Μιας και τις τελευταίες σεζόν, έχουν κάνει δυναμική επάνοδο στην γκαρνταρόμπα μας ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες αποτελεί από τις must αγορές για την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Για να μην σπαταλάς χρόνο ψάχνοντας, κάναμε μια βόλτα στην αγορά και βρήκαμε για εσένα τα πιο ωραία σχέδια που θα θέλεις να φοράς όλες τις ώρες.

Slides σε animal print, H&M

Πλατφόρμες με δερμάτινο πάνω μέρος, Gucci

Εσπαντρίγιες πλατφόρμες από σουέτ δέρμα, The Workshop

Εσπαντρίγιες με πλεκτό γεωμετρικό σχέδιο, TOMS

Τσόκαρα με δερμάτινο πάνω μέρος, MANGO

Εσπαντρίγιες mules σε ασημί χρώμα, Migato

Εσπαντρίγιες από τζιν ύφασμα, NAK

Eξώφτερνη εσπαντρίγια με κορδόνια, ZARA

Εσπαντρίγιες με κορδόνια, Castaner by Manolo Blahnik

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: