Οδηγός Αγοράς: Όλες οι μπότες που μπορείς να αποκτήσεις με μεγάλη έκπτωση σήμερα στην «Black Friday»

Οδηγός Αγοράς: Όλες οι μπότες που μπορείς να αποκτήσεις με μεγάλη έκπτωση σήμερα στην «Black Friday»

Σε καφέ και μαύρες αποχρώσεις, για να φτιάξεις τώρα μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα ξεκινώντας από το μεγαλύτερο must have της σεζόν.

«These boots are made for walking»… τραγουδούσε η Νancy Sinatra εκεί στα μισά της δεκαετίας του ’60 και έκανε τα κορίτσια να κουνάνε ρυθμικά τα πόδια τους κάτω από το τραπέζι, δίπλα στο τρανζίστορ που δυνάμωναν όποτε ξεκινούσε το κουπλέ του. Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, όχι μόνο για το 1966 και τα αμερικανικά ραδιόφωνα αλλά και για την καριέρα της κόρης του αείμνηστου Frank Sinatra, έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας μέχρι και σήμερα και κάθε φορά που το ακούμε σκεφτόμαστε ενστικτωδώς τις μπότες μας.

Ποια ζευγάρια έχουμε κουραστεί να φοράμε, ποια πρέπει να αποκτήσουμε και ποια ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη και να δωρίσουμε σε κάποια άλλη που τις χρειάζεται περισσότερο (γιατί δεν πετάμε ποτέ ρούχα και αξεσουάρ που είναι σε καλή κατάσταση, αυτό είναι «νόμος»). Και φέτος μία τέτοιου είδους «στυλιστική ανασκόπηση» κάναμε αυτές τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου και καταλήξαμε σήμερα, στην «Black Friday», να θέλουμε να κάνουμε δικές μας σε καλές τιμές, διάφορα ζευγάρια μπότες με τα πιο νέα και κομψά σχέδια της αγοράς.

Σε καφέ και μαύρες αποχρώσεις, με τακούνι αλλά και flat, αυτές οι μπότες που φτάνουν στο ύψος του γονάτου είναι τα μοναδικά αξεσουάρ με διαχρονικά κομψή αισθητική, στα οποία αξίζει να επενδύσεις σήμερα. Και αυτό γιατί θα τα φοράς για πολλά πολλά χρόνια ακόμα και θα «περπατήσεις» πολύ μαζί τους… όπως θα έλεγε με τη μελωδική της φωνή και η Nancy. Kαλά Ψώνια!
 Εσύ ξέρεις από πού πήρε η Black Friday το όνομά της;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: