Οδηγός Αγοράς: Δέκα φαρδιά παντελόνια για να είσαι άνετη τα Χριστούγεννα

Ποιος είπε ότι δεν μπορεί να είσαι λαμπερή και κομψή ενώ ταυτόχρονα είσαι και πρακτικά ντυμένη;

Οι περισσότερες από εμάς πάμε κάποιες μέρες στο γραφείο (η τηλεργασία καλά κρατεί), βγαίνουμε όμως κανονικά και ετοιμαζόμαστε για τα Ρεβεγιόν των εορτών βάζοντας στο επίκεντρο του ενδιαφερόντος μας το να «είμαστε και να νιώθουμε καλά». Kαι θα νιώθουμε καλά αν τα ρούχα μας μας επιτρέπουν να είμαστε ο εαυτός μας κσι είναι άνετα, πρακτικά, συνδυάζονται με τα πάντα και μπορούμε να τα φοράμε σε party εντός, αλλά και κέντρα διασκέδασης εκτός σπιτιού. Ποια κομμάτια συνδυάζουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά; Μα φυσικά τα loose, βραδινά παντελόνια!
Οδηγός Αγοράς: Δέκα φαρδιά παντελόνια για να είσαι άνετη τα Χριστούγεννα

Οδηγός Αγοράς: Δέκα μικρά και διακριτικά κοσμήματα για να λάμψεις τα φετινά Χριστούγεννα

Γιατί ποια θέλει να ασφυκτιά μέσα σε skinny pants και leggings, όταν μπορεί να είναι στυλάτη με φαρδιά και άνετα παντελόνια; Kαμία, ρητορική ήταν η ερώτηση. Το ακριβώς αντίθετο θέλουμε όλες, κομμάτια χαλαρά που αναδεικνύουν το στυλ μας, αποπνέουν δυναμισμό και είναι ό,τι πιο πρακτικό για τις χριστουγεννιάτικες σου βόλτες. «Μία γυναίκα είναι πραγματικά κομψή όταν νιώθει άνετα μέσα σε αυτό που φοράει», αυτό το λέμε, το γράφουμε και το πιστεύουμε ακράδαντα. Γι’ αυτό, όσες θυσίες και αν έχουμε κάνει όλες στο όνομα της μόδας, πάντα απολαμβάνουμε να επανεφευρίσκουμε νέους τρόπους για να φορέσουμε αυτά τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που μας κολακεύουν όλες λίγο περισσότερο από τα στενά παντελόνια που διαγράφουν τα πάντα σε περιφέρεια και μηρούς.

Όσο πιο φαρδύ τόσο πιο καλό…

Και τέτοια είναι ξεκάθαρα τα loose pants. Cropped ή μακριά, ψηλόμεσα ή χαμηλοκάβαλα, είναι ό,τι πιο cool και ταυτόχρονα στυλάτο μπορείς να φορέσεις για να είσαι chic από το πρωί μέχρι το βράδυ, στους περιπάτους στην πόλη, στην εργασία σου, ακόμα και στον καναπέ σου. Παρακάτω βρήκαμε για εσένα τα 10 πιο κομψά και hot σχέδια της αγοράς για να προσθέσεις ένα ακόμα φαρδύ παντελόνι στην γκαρνταρόμπα σου (αν έχεις ήδη) ή για να κάνεις τώρα την αρχή της Xmas shopping list σου ψωνίζοντας κάτι πραγματικά βολικό, χρήσιμο και ultra fashionable. Kαλά ψώνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That… Το reboot δε θύμιζε καθόλου Sex and the City αλλά όχι με την καλή έννοια

 And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

Ντύσιμο για Χριστουγεννιάτικα πάρτι: 10 statement σακάκια αν δεν σου αρέσουν τα φορέματα

(?)

moda

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: