Οδηγός αγοράς: 8 items στις αποχρώσεις του πορτοκαλί που θα φωτίσουν την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου

Ίσως να έχεις ήδη αρκετά fashion items στις αποχρώσεις του πορτοκαλί, αλλά σε κάθε περίπτωση λίγη ανανέωση την άνοιξη δεν βλάπτει. Σκούρο ή ανοιχτό, μουσταρδί ή κεραμιδί, φωτεινό ή πιο μουντό, το πορτοκαλί θα μπει στην ντουλάπα σου και παρακάτω θα δεις μερικές από τις πιο stylish προτάσεις για να κάνεις την αρχή. 

Φόρεμα, Marks & Spencer

Ένα φόρεμα σε μία σκούρα πορτοκαλί απόχρωση θα σου φανεί πολύ χρήσιμο την άνοιξη. Θα γίνει ένα αγαπημένο σου κομμάτι αφού μπορείς αν το φοράς όλες τις ώρες τις ημέρας, αρκεί να κάνεις του σωστούς συνδυασμούς.

 Sneakers, Reebok x Victoria Beckham

Ένα ζευγάρι sneakers, ιδανικό για σένα που αγαπάς το sportive look και θες να το πας ένα βήμα παραπάνω.

Παντελόνα, American Vintage

Μία τέτοια παντελόνα θα γίνει το αγαπημένο σου item την άνοιξη, ειδικά αν αγαπάς το bohemian style. Από την άλλη, μπορείς να δημιουργήσεις minimal looks, συνδυάζοντάς το με άλλες ανοιχτόχρωμες, γήινες αποχρώσεις. 

 Ζακέτα, Tommy Jeans

Ένα φωτεινό πορτοκαλί για να δημιουργείς bold looks με sportive αισθητική στο καθημερινό σου στιλ.

Αν προτιμάς τις πιο ουδέτερες αποχρώσεις, τότε πρόσθεσε το πορτοκαλί στο στιλ σου με μία τσάντα, όπως αυτός ο φάκελος που μπορεί να ολοκληρώσει τόσο τα πρωινά όσο και τα βραδινά σου outfits.

Ποιος μπορείς να πει όχι σε ένα χαλαρό πουλόβερ; Αν είσαι και λάτρης των έντονων χρωμάτων, τότε αναμφίβολα θα το ευχαριστηθείς από τώρα, μέχρι και το καλοκαίρι.

Γυαλιά ηλίου, Tod’s

Ένα stylish αξεσουάρ για όσες τολμούν τόσο με τα χρώματα, όσο και στιλιστικά στους συνδυασμούς των outfits τους.

Φυσικά το πορτοκαλί δεν μπορεί να λείπει από τα σκουλαρίκια, που είναι ικανά να δώσουν μία ζωηρή πινελιά ακόμα και στο πιο μουντό χρωματικά σύνολο.

Επ πού πας; ;

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightspotlight

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: