Οδηγός αγοράς: 5 Zara πανωφόρια κάτω των 100 ευρώ

Αν θες όμως, να έχεις παραπάνω από ένα, τότε πρέπει να είσαι προσεκτική στις επιλογές και φυσικά στο budget που έχεις να ξοδέψεις. Μην λειτουργήσεις παρορμητικά και πάρεις αυτό που θα σου «γυαλίσει» από τη βιτρίνα ή θα σου πεταχτεί σε διαφήμιση ενώ χαζεύεις στο Instagram. Δες πρώτα τι έχεις στην ντουλάπα σου, ψάξε λίγο καλύτερα και μετά δες ποιο θα σου φανεί πραγματικά χρήσιμο, ποιο σου λείπει. Κι αν δεν θες να ψάχνεις και να ξοδέψεις μία περιουσία, εδώ σου έχω τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια από τη Zara και κανένα δεν κοστίζει πάνω από 100 ευρώ.

Καρό

Είναι πολύ πιθανό, το καρό να είναι πρώτο στις προτιμήσεις σου φέτος ακόμα κι αν θες να αγοράσεις παλτό. Το σίγουρο είναι ότι έχεις αρκετές επιλογές και όπου κι αν καταλήξεις μάλλον δεν θα το μετανιώσεις.

Vinyl – puffer

Δύο από τις πιο εκκεντρικές τάσεις σε ένα μπουφάν. Το glossy vinyl και το ογκώδες puffer ενώνονται και σου χαρίζουν ένα εντυπωσιακό μπουφάν για στιλάτες εμφανίσεις.

Leopard print

Τα animal prints φέτος είναι παντού και προφανώς και στο παλτό σου. Αν χρειάζεσαι ένα statement πανωφόρι αυτή τη χρονιά, μη διαστάσεις να επιλέξεις ένα leopard print.

Camel

Κλασική αξία που θα φορέσεις σαφέστατα αυτή τη σεζόν και θα συνεχίσεις για πολλές ακόμα. Ένα camel παλτό είναι πάντα χρήσιμο, το έχουμε ξαναπεί άλλωστε.

Κοτλέ

Μπορεί ακόμα να μην το έχει συνηθίσει το μάτι σου αλλά δεν θα αργήσεις να νιώσεις το κοτλέ οικείο. Δεν θα είναι καθόλου κακή ιδέα λοιπόν, αν φέτος δεν μείνεις σε ένα κοτλέ παντελόνι, αλλά επενδύσεις και σε ένα παλτό.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: