Οδηγός αγοράς: 5 πετσέτες θαλάσσης για να απογειώσεις το beachwear look σου

Οδηγός αγοράς: 5 πετσέτες θαλάσσης για να απογειώσεις το beachwear look σου

Όλες δειλά-δειλά έχουμε κάνει τα πρώτα μας μπάνια στη θάλασσα και έχουμε συμπληρώσει τη συλλογή με τα μαγιό μας αγοράζοντας κάποια items που ανταποκρίνονται στις τάσεις της φετινής μόδας. Λίγο πριν αναχωρήσουμε, όμως, για τις επίσημες καλοκαιρινές διακοπές και φτιάξουμε βαλίτσα πρέπει να έχουμε προμηθευτεί ό,τι ολοκληρώνει τα beachwear looks μας. Και δεν υπάρχει πιο βασικό αξεσουάρ για τις ατέλειωτες ώρες που περνάμε στον ήλιο και τη θάλασσα από μία πετσέτα θαλάσσης.

Μια μεγάλη, απαλή και στυλάτη πετσέτα- όπως αυτές που σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery- είναι ικανή να αναδείξει και να συμπληρώσει σωστά το beachwear look σου. Πώς; Σκέψου πόσο πιο κομψό θα δείχνει το μονόχρωμο μπικίνι σου όταν καλύπτεσαι για να σκουπιστείς με μία girly, πολύχρωμη πετσέτα ή το αντίθετο. Πόση οπτική ισορροπία θα προσφέρει μια one-color πετσέτα με graphics ή logo πάνω από το printed ολόσωμο ή bikini μαγιό σου. Εν ολίγοις, δεν πρέπει να ξεχνάς ή να υποτιμάς- κατά κάποιον τρόπο- και το πιο μικρό ή ασήμαντο- εκ πρώτης όψεως- αξεσουάρ που θα συνθέσει τη συνολική εικόνα σου στην παραλία.

Και ειδικά φέτος το καλοκαίρι, που ο κορονοϊός συνεχίζει να μας απασχολεί καθημερινά, η πετσέτα είναι το αξεσουάρ που θα διευκολύνει την παραμονή σου στην παραλία προστατεύοντάς σε στην ξαπλώστρα και την άμμο, αλλά και χαρίζοντάς σου το coolness και το στυλ που αποζητάς από το beachwear look σου.

Διάβασε ακόμα: Ένα κάπως ανεπίκαιρο υλικό αποκτά κυρίαρχη θέση στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: