Οδηγός αγοράς: 5 μαύρα δερμάτινα φορέματα για κάθε σωματότυπο

Ωστόσο, είναι δύσκολο αρκετά να βρεις ένα δερμάτινο φόρεμα που να σε κολακεύει. Πρέπει να έχει σωστή γραμμή για τη σιλουέτα σου, να είναι κομψό και θηλυκό και το καλύτερο είναι να έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στις στιλιστικές απαιτήσεις που έχεις τόσο καθημερινά, όσο και σε πιο επίσημες περιστάσεις.

Επειδή είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να αναζητάς ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα, με αυτά που θα δεις παρακάτω θα κάνεις μία πολύ καλή αρχή.

Ένα φόρεμα σε ιδανική γραμμή για κάθε σωματότυπο που μπορεί κάλλιστα να φορεθεί όλες τις ώρες. Με τις μπότες σου πας άνετα στο γραφείο, ενώ πολύ εύκολα το μετατρέπεις σε ένα πιο επίσημο outfit με τα σωστά παπούτσια και τα αξεσουάρ.

Αν έχεις στενή μέση και θες να δώσεις έμφαση στο ντεκολτέ σου, τότε αυτό είναι το φόρεμα που σου ταιριάζει. Στην leather εκδοχή του απλά αποκτά μία πιο stylish πινελιά που το κάνει ένα statement κομμάτι της ντουλάπας σου.

Ένα φόρεμα για σένα που αγαπάς την minimal αισθητική. Συνδυάζει την κροκό υφή με το μαύρο δέρμα με αποτέλεσμα να δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χωρίς όμως να μοιάζει υπερβολικό.

H dark πλευρά του shirt drees. Ένα mini, μακρυμάνικο φόρεμα που μπορείς να φορέσεις μόνο του ή ακόμα και με leggings, με ζώνη στη μέση ή χωρίς, για να τονίσεις τις καμπύλες σου, ανάλογα με τις ανάγκες που έχεις.

Ίσως το πιο ευκολοφόρετο, δερμάτινο φόρεμα. Μπορείς να το φορέσεις με ένα λευκό πουκάμισο, με το μαύρο ζιβάγκο σου για ένα total black look ή μπορείς ακόμα να προσθέσεις χρώμα και να βάλεις τα sneakers σου για μία πιο sportive πινελιά. Είναι κατάλληλο για τις petite σιλουέτες και για σένα που θες να δώσεις λίγο παραπάνω έμφαση στα καλλίγραμμα πόδια σου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/styleheroine

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: