Οδηγός αγοράς: 5 fashion items που θα κάνουν τη διαφορά στα καλοκαιρινά σου looks

Διάβασε ακόμη:

Όσο κλισέ κι αν σου ακούγονται τα λόγια μου, βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι ισχύει με τα ρούχα μας. Έχει αυτή την ιδιότητα η μόδα εξάλλου και είναι ένας από τους λόγους που μας απασχολεί τόσο το τι θα φορέσουμε. Ας κάνουμε, λοιπόν, τη ζωή μας πιο εύκολη και ας ενδώσουμε αυθόρμητα στην αγορά ενός ρούχου ή αξεσουάρ που θα μας κάνει πιο χαρούμενες.

Δες ακόμη:

Εμείς κάναμε μια διαδικτυακή βόλτα στην αγορά και συγκεντρώσαμε 5 fashion items τα οποία θα χαίρεσαι κάθε φορά όταν τα φοράς, θα αισθάνεσαι φανταστικά μέσα σε αυτά,, ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίσουν τα summer looks σου. Τρία σε ένα με λίγα λόγια.

#1. Tα πιο τέλεια gladiator σανδάλια

Δερμάτινα σανδάλια, Ancient Greek Sandals

Μust το καλοκαίρι τα σανδάλια, πόσο μάλλον ένα ζευγάρι σε gladiator στιλ το οποίο θα μετατρέψει ακόμα και την πιο απλή εμφάνισή σου, στην πιο ξεχωριστή.

#2. To απόλυτο καλοκαιρινό φορεματάκι

Φλοράλ φόρεμα, J.Crew

Καλοκαίρι χωρίς το τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα, δε λέει. Και ένα σε μίντι μήκος και φλοράλ print είναι η επιτομή της κομψότητας.

#3. Το «one-of-a-kind» ολόσωμο

Ολόσωμο μαγιό, Sognare

Λατρεύουμε τα μονόχρωμα μαγιό, αλλά ένα που ενδίδει στη τάση του «color-blocking» θα μας διαφοροποιήσει αμέσως από το πλήθος.

#4. H πιο σοφιστικέ ψάθινη τσάντα

Τσάντα δίχρωμη από ψάθα, MANGO

Στην όψη μιας όμορφης ψάθινης τσάντας «λυγίζουμε», πόσο μάλλον σε μια που μπορούμε άνετα να φορέσουμε μέχρι και σε γάμο. Πεθαίνω.

#5. To πιο εντυπωσιακό κιμονό

Κιμονό από δαντέλα, Nidodileda

Δημιούργησε layers ακόμα και στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, χρησιμοποιώντας ένα όμορφο κιμονό. Τώρα αν αυτό το κιμονό έχει και μερικές παγιέτες κεντημένες πάνω του, δε θα πούμε όχι.

Kεντρική φωτογραφία: IMAXtree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: