Οδηγός Αγοράς: 20 bikinis για ultra stylish εμφανίσεις και στην παραλία

Οδηγός Αγοράς: 20 bikinis για ultra stylish εμφανίσεις και στην παραλία

Aν σου ζητήσουν να σκεφτείς μία εμβληματική εικόνα γυναίκας με μαγιό στην παραλία, η Ursula Andress να αναδύεται μέσα από τη θάλασσα με το λευκό της bikini και ένα μαχαίρι περασμένο στη μέση, στην ταινία του James Bond «Dr No» (1962), είναι σίγουρα μέσα στις πέντε πρώτες που θα σκεφτείς. Μπορεί να ακολουθήσουν η Halle Berry με το δικό της πορτοκαλί μαγιό στο film «Die Another Day» (2012) και η Cameron Diaz στην ταινία «Charlie’s Angels» (2000). Ποιο είναι το βασικό κοινό χαρακτηριστικό όλων των παραπάνω σκηνών; Όλες οι πρωταγωνίστριες φοράνε bikinis.

Όχι γιατί τα ολόσωμα είναι λιγότερο εντυπωσιακά ή φινετσάτα, αλλά γιατί τα two-pieces swimwear είναι ο «βασιλιάς των μαγιό» και κλέβει πάντα την παράσταση, μπροστά από τις κάμερες αλλά και στην καθημερινότητά μας. Αν, λοιπόν, φέτος σκέφτεσαι να αποκτήσεις το δικό σου καινούργιο μαγιό και τα one-pieces δεν αποτελούν για εσένα που θες να μαυρίσεις ομοιόμορφα, σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery τον πιο ενημερωμένο Οδηγός Αγοράς. Με τριγωνικό ή στράπλες top, με ψηλόμεσο ή χαμηλοκάβαλο σλιπ, εμπριμέ ή μονόχρωμο, αθλητικό, ρετρό ή sexy… θα βρεις το σχέδιο που λείπει από τη συλλογή σου αλλά και αυτό που θα αναδείξει με τον κατάλληλο τρόπο τις καμπύλες και τη σιλουέτα σου.

Γιατί μπορεί να αγαπάμε τα ολόσωμα, αλλά τα bikinis είναι οι αληθινοί πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Και όχι μόνο του φετινού!
 Θα γίνει ο καινούργιος καλλιτεχνικός διευθυντής του Givenchy ο νέος Virgil Abloh;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: