Οδηγός Αγοράς: 15 διαχρονικά στυλ παπουτσιών που αξίζει να αποκτήσεις τώρα στις εκπτώσεις

Οδηγός Αγοράς: 15 διαχρονικά στυλ παπουτσιών που αξίζει να αποκτήσεις τώρα στις εκπτώσεις

Τα καταστήματα μπορεί να παραμένουν κλειστά αλλά το online shopping συνεχίζεται και σήμερα είναι και επισήμως η πρώτη μέρα των χειμερινών εκπτώσεων.

Οι χειμερινές εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 27 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει πως έχουμε στη διάθεσή μας παραπάνω από έναν μήνα να αποκτήσουμε -προς το παρόν αποκλειστικά online μιας και τα καταστήματα δεν θα λειτουργήσουν έως τις 18/1 ούτε με το σύστημα click away- τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την γκαρνταρόμπα μας αυτόν τον χειμώνα αλλά και κάθε χειμώνα.

Στο επίκεντρο των αγορών μας θα μπουν για ακόμα μία σεζόν κομμάτια διαχρονικά με αισθητική αξία ανεπηρέαστη από τα εφήμερα trends και την πάροδο του χρόνου. Πράγματα που αξίζει να βάλουμε τώρα στην ντουλάπα μας αποκτώντας τα με μεγάλη έκπτωση και να δώσουμε έτσι μία classy πινελιά στα winter looks μας.

Σε αυτόν τον Οδηγό Αγοράς εμείς θα εστιάσουμε στα 15 στυλ παπουτσιών που πρέπει να έχουμε όλες στην γκαρνταρόμπα μας και αφού όλες γνωρίζουμε το νούμερό μας μπορούμε να τα κάνουμε άμεσα δικά μας στις καλύτερες τιμές, απλά πατώντας ένα κουμπί. Μποτάκια, loafers, sneakers, ψηλές μπότες, γόβες και πέδιλα, περιμένουν να μπουν στο καλάθι σου και στη συνέχει να τακτοποιηθούν στην παπουτσοθήκη σου περιμένοντας στωικά πότε θα θες να ολοκληρώσουν το επόμενο, winter look σου. Kαλά και έξυπνα ψώνια!
 To «Sex and the City» επιστρέφει στις οθόνες μας και αυτό είναι το πρώτο του trailer

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: