Οδηγός Αγοράς: 10 ρούχα με παγιέτες που μπορείς να φορέσεις ακόμα και τα φετινά Χριστούγεννα

Οδηγός Αγοράς: 10 ρούχα με παγιέτες που μπορείς να φορέσεις ακόμα και τα φετινά Χριστούγεννα

Γιατί να είσαι «απλή» αυτές τις ημέρες του χρόνου, όσο διαφορετικές και αν είναι φέτος;

Σίγουρα τα Χριστούγεννα του 2020 δεν είναι από αυτά που έχουμε συνηθίσει να γράφουμε για party dresses και ψηλοτάκουνα που θα φοράς μέχρι το πρωί χωρίς να ταλαιπωρηθεί το πόδι σου. Είναι περισσότερο το στυλ των γιορτών που ψάχνουμε να φορέσουμε κάτι άνετο και κομψό για να γιορτάσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους τρώγοντας ένα όμορφο γεύμα αυστηρά μέχρι τις 21.30 το βράδυ. Στις 22:00, ως άλλες Σταχτοπούτες, θα δούμε την «άμαξά μας να μετατρέπεται σε κολοκύθα» και εμείς θα πρέπει να βρισκόμαστε σπίτι μας φορώντας τις πιτζάμες μας.

Και πάλι όμως είναι μέρες χαράς και γιορτής και εμείς οφείλουμε στον εαυτό μας τις περάσουμε όσο πιο καλά μπορούμε φορώντας πράγματα που αγαπάμε και μας εκφράζουν. Αν αυτά είναι οι παγιέτες… τότε παγιέτες πρέπει αν φορέσουμε! Στην πιο cozy εκδοχή τους. Tι εννοούμε με αυτό; Πως μπορούμε να βάλουμε μία sequin φούστα με ένα φούτερ από πάνω ή ένα παντελόνι από παγιέτες με ένα απλό, λευκό πουκάμισο. Το mix&match στυλ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν όταν υιοθετήθηκε με μέτρο. Το αντίθετο!

Γι’ αυτό και εσύ μπορείς να βρεις παρακάτω δέκα ρούχα φτιαγμένα από το πιο λαμπερό υλικό της σεζόν και να τα φορέσεις στο εορταστικό τραπέζι. Λίγη λάμψη παραπάνω μόνο καλό μπορεί να κάνει και να μας βοηθήσει να υποδεχτούμε με αισιοδοξία του 2021.
 Screen Style: Mε αυτά τα πουλόβερ θα κάνεις τις πιο cozy εμφανίσεις στο Zoom

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: