Οδηγός Αγοράς: 10 ψηλόμεσα μαγιό που κολακεύουν τις καμπύλες

Οδηγός Αγοράς: 10 ψηλόμεσα μαγιό που κολακεύουν τις καμπύλες

Το έχουμε γράψει πολλάκις -και το έχουμε στηρίξει και έμπρακτα με τις στυλιστικές μας επιλογές στην παραλία- τα χαμηλοκάβαλα μαγιό έχουν πεθάνει. Ζήτω τα ψηλόμεσα! Το ρετρό slip που φτάνει μέχρι τη μέση μας και μας φέρνει στο μυαλό τη μεσογειακή σιλουέτα της Sophia Loren και τον sexy σωματότυπο της Monica Bellucci είναι συνώνυμο της διαχρονικής θηλυκότητας και της αέναης κομψότητας… μέσα και έξω από το νερό!

Αυτό το swimwear trend που μας έρχεται από τα 60s, το high-waisted bikini, είναι το πιο chic στυλ που μπορείς να υιοθετήσεις στα μαγιό σου και αυτήν τη σεζόν. Καλύπτει την περιοχή της κοιλιάς, τονίζει τη μέση και την δείχνει πιο λεπτή, ενώ αν επιλέξει ένα σχέδιο με μπαλκονέ σουτιέν κολακεύει το στήθος και το «ισορροπεί» με το άνοιγμα της λεκάνης.
Επίσης ένα ψηλόμεσο bikini στην «ψηλοκάβαλη» εκδοχή του (δηλαδή παρτό στα πλαϊνά) κάνει τα πόδια μας να φαίνονται πιο ψηλά. Αν θες και εσύ, λοιπόν, να ακολουθήσεις αυτήν τη κομψή τάση και να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα κλασικά χαμηλοκάβαλα bikinis, σου προτείνουμε παρακάτω 10 νέα σχέδια σε εντυπωσιακά prints και κολακευτικές μονοχρωμίες. Ριγέ, floral, με κεντήματα, κρίκου και sexy high-waisted bikinis μόνο για εσένα! Καλά ψώνια!
 Summer Moved On: 10 φορέματα που θα σε «οδηγήσουν» στο πιο στυλάτο καλοκαίρι της ζωής σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: