Οδηγός Αγοράς: 10 λαμπάδες για εσένα (ίσως και για το βαφτιστήρι σου)

Οδηγός Αγοράς: 10 λαμπάδες για εσένα (ίσως και για το βαφτιστήρι σου)

Η ενήλικη εκδοχή, ενός κατά βάση «παιδικού» δώρου, είναι πολύ κομψή!

Η συζήτηση των ημερών είναι το κατά πόσο αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο. Αν θα μπορέσουμε -έχοντας κάνει self test- να φύγουμε από την Αθήνα, αν θα επιτρέπονται οι συναθροίσεις, αν θα πάμε στην Ανάσταση… ερωτήματα που όλα τα προηγούμενα χρόνια (πλην του 2020) έμοιαζαν να έχουν αυτονόητες απαντήσεις, φέτος είναι οι πρωταγωνιστές σε ένα debate ανάμεσα σε λοιμωξιολόγους και κυβέρνηση. Αλλά όποια και αν είναι η τελική «απάντηση» εμείς έχουμε αποφασίσει να το ζήσουμε λίγο περισσότερο από το περσινό. Έστω και αν ανάψουμε τη λαμπάδα στο σαλόνι μας στις 12.00 το βράδυ, το Μ. Σάββατο.

Το βράδυ της Ανάστασης, λοιπόν, μπορεί να έχεις σκεφτεί από τώρα τι θα φορέσεις (αν όχι, θα δεις Οδηγό Αγοράς σε σχετικά casual εμφανίσεις τις επόμενες ημέρες και θα πάρεις ιδέες), μπορεί να έχεις προγραμματίσει με ποιους θα το περάσεις (εντός ή εκτός σπιτιού αν αυτό είναι δυνατόν), μπορεί να έχεις κανονίσει ήδη τι θα φας στο οικογενειακό τραπέζι αλλά, πες αλήθεια, λαμπάδα δεν έχεις πάρει. Τακτοποίησες τις υποχρεώσεις απέναντι στο βαφτιστήρι σου και θεώρησες πως «οι λαμπάδες είναι για τα παιδάκια»; Λάθος!

Οι λαμπάδες είναι για όλες τις ηλικίες απλά στην «ενήλικη εκδοχή τους» τις αγοράζεις μόνη σου και αν δεν το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν, θα το κάνεις φέτος βλέποντας τις στυλάτες επιλογές σε περίτεχνα κεριά, που σου δίνουμε παρακάτω. Δέκα σχέδια για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να γίνεις εσύ «η νονά σου». Τετράγωνα κεριά, λεπτά, με περίτεχνα κοσμήματα ή funky κορδέλες για όλα τα στυλ! Καλά, οnline, ψώνια και καλό Πάσχα!
 Οδηγός Αγοράς: 20 άκρως ανοιξιάτικες φούστες για όλα τα στυλ

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: