Οδηγός Αγοράς: 10 κολάν για cool εμφανίσεις εντός και εκτός γυμναστηρίου

Οδηγός Αγοράς: 10 κολάν για cool εμφανίσεις εντός και εκτός γυμναστηρίου

Είναι η πιο απαραίτητη αγορά που πρέπει να κάνεις αυτήν την εποχή!

Αν υπάρχει κάτι που αναπολούμε από την καραντίνα, αυτό δεν είναι άλλο από τα ρούχα μας και την άνεση του σπιτιού μας. Μπορεί- σίγουρα- να μη μας άρεσε που ήμασταν όλη μέρα έγκλειστες και είχαμε τη δυνατότητα να βγούμε έξω μόνο με την αποστολή μηνύματος, αλλά απολαμβάναμε την άνεση των leggings όσο ποτέ άλλοτε.

Τα φορέσαμε για να πάμε βόλτα το κατοικίδιό μας στη γειτονιά ή για να ψωνίσουμε στο supermarket, τα φορέσαμε για να κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού ή να γυμναστούμε με online μαθήματα. Τα φορέσαμε παντού εκτός από τον ύπνο μας. Δεν τα βαρεθήκαμε, όμως. Και θα συνεχίσουμε να τα αγαπάμε και να τα φοράμε και αυτό το φθινόπωρο.

Το κολάν, άλλωστε, είναι το πιο άνετο και στυλάτο ρούχο τόσο για τις βόλτες μας όσο και για το γυμναστήριο. Γι’ αυτό και εμείς ψάξαμε και συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα 10 πιο cool κολάν που κυκλοφορούν στην αγορά και μπορείς να βάλεις τώρα στο «καλάθι» σου.

Μπορείς να τα συνδυάσεις με oversized T-shirts, crop tops ή bustier για να απολαύσεις τη γυμναστική σου ή με φαρδιά hoodies, πλεκτά πουλόβερ ή loose πουκάμισα και τα sneakers σου για ultra fashionable athleisure looks. Επίλεξε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου- είτε είναι μονόχρωμο, είτε printed- και μην αργήσεις να το εντάξεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Cover photo: @sunnyinga

Διάβασε ακόμα: 5 fashion trends που «δεν έχουν ηλικία»

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: