Οδηγός Αγοράς: 10 κόκκινα μαγιό για να φορέσεις το σαββατοκύριακο στην παραλία

Οδηγός Αγοράς: 10 κόκκινα μαγιό για να φορέσεις το σαββατοκύριακο στην παραλία

Έβλεπες Baywatch; Ήρθε η ώρα να το ζήσεις με εσένα πρωταγωνίστρια!

Σάββατο σήμερα και το μυαλό μου ταξιδεύει. Όχι στο γραφείο. Όχι στις υποχρεώσεις. Όχι στις πιέσεις της καθημερινότητας. Αλλά στη θάλασσα.

Μόλις χτες κανόνισα beach trip στα Λεγρενά για το ΣΚ. Την εν λόγω παραλία την έμαθα πέρσι. Επειδή είμαι γενικά τύπος των εξορμήσεων και των εξερευνήσεων, αποφάσισα να δώσω μία ευκαιρία σε αυτήν τη σχεδόν νησιώτικη ακτή στα νοτιανατολικά της Αττικής και δεν το μετάνιωσα.

Με λευκό μαγιό στα Λεγρενά

Θυμάμαι φορούσα ένα ολόλευκο μαγιό με έναν χρυσό κρίκο στη μέση. Αναδρομικό δώρο της κολλητής μου για τα γενέθλιά μου, γιατί είδε ότι απλά το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Και, ναι, γιατί δεν μπορούσε να με ακούει άλλο να γκρινιάζω. 

Δες και 7 nude σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά φορέματα

Έναν χρόνο μετά, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Η πρώτη μου επίσκεψη στην αγαπημένη μου παραλία θέλω να γίνει με πιο δυναμικό τρόπο. Με ένα χρώμα που να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και να αναδείξει μία άλλη πτυχή της προσωπικότητάς μου. Πιο μακριά από την ήρεμη δύναμη του λευκού και πιο κοντά σε μία φανερά πιο ζωηρή διάθεση.

Red, my love

Δεν ξέρω αν φταίει η καραντίνα και η νωχελικότητά της, αλλά έχω ανάγκη να φοράω χρώματα που να μην αφήνουν κανένα περιθώριο βαρεμάρας. Το παρατήρησα και τις προάλλες καθώς πήγα για window browsing στα μαγαζιά. Το βλέμμα μου έπεφτε στα πιο χρωματιστά σχέδια και, κυρίως, στο κόκκινο.

Μήπως ψάχνεις μία νέα καλοκαιρινή τσάντα; Δες 10 summer bags για να είσαι στυλάτη και στην παραλία και στην πόλη

Το κόκκινο ήταν πάντα ένα πολύ κομψό και κλασικό χρώμα, ειδικά μιλώντας για μαγιό. Ίσως σου θυμίσει και λίγο Baywatch και τα σeξι κορίτσια που έτρεχαν στην παραλία προς διάσωση των λουομένων -μοιράζοντας και μερικά εγκεφαλικά στη διαδρομή-.

Ξέρω, λογικά τώρα θες να αποκτήσεις ένα stop-and-stare κόκκινο μαγιό. Αλλά σε πρόλαβα. Έχω ήδη βρει 10 φανταστικά σχέδια, bikini και ολόσωμα, και θα τα βρεις στην παρακάτω gallery.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: