Oδηγός Αγοράς: 10 cozy πουλόβερ για τις πρώτες ημέρες του 2022

Mετά τη λάμψη των εορτών έρχεται η θαλπωρή του σπιτιού… και αυτό «βγαίνει» και στα ρούχα μας!

Cozy, ζεστά, funky… όπως και να περιγράψεις τα πουλόβερ δεν μπορείς να παραβλέψεις πως είναι το Νο1 ρούχα για αυτόν τον χειμώνα που η πανδημία μας κρατάει όλο και περισσότερο στο σπίτι, αλλά και για κάθε χειμώνα προ και post Covid19. Loose, ζιβάγκο ακόμα και crop, φοριούνται πάνω από στενές φούστες, lingerie φορέματα και denim παντελόνια δίνοντας μία νότα θαλπωρής και ζεστασιάς στις πρωινές σου εμφανίσεις. Μερικά στυλ πουλόβερ είναι κατάλληλα ακόμα και για τα βραδινά σου looks.

Συνδύασέ τα με μία mini, δερμάτινη φούστα ή με μία παντελόνα με prints και κάνε μία ισορροπημένη αλλά λαμπερή εμφάνιση.

at a gift!

Επίσης ένα πουλόβερ είναι ένα πολύ κομψό και πρακτικό δώρο για όλους καθώς δεν ταιριάζει μόνο σε συγκεκριμένες σιλουέτες αλλά εφαρμόζει σε όλους τους σωματότυπους. Kαι επειδή οι γιορτές δεν έχουν τελειώσει ακόμα μπορείς να βρεις παρακάτω τι θα πάρεις στη φίλη σου τη Φωτεινή που γιορτάζει σε λίγες ημέρες. Εμείς βρήκαμε για εσένα τα 10 καλύτερα, νέα σχέδια της αγοράς και στα παρουσιάζουμε στον πιο «χουχουλιάρικο» fashion guide. Διάλεξε ποιο θες και πρόσθεσέ το τώρα στην shopping list σου.

Oδηγός Αγοράς: 10 cozy πουλόβερ για τις πρώτες ημέρες του 2022

Last-minute ideas: Aγόρασε σήμερα την πιο εντυπωσιακή φούστα για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Ένα κομμάτι σε fashionable, έντονο χρώμα θα είναι ό,τι πρέπει για να συνδυάσεις το αγαπημένο σου κολάν, ενώ ένα κλασικό ζακάρ σχέδιο θα το φοράς με άνεση και στο γραφείο αν δεν σε «πιάνει» το καθεστώς της τηλεργασίας τη νέα σεζόν. Διάλεξε μέσα σε ποιο θες να «λιώσεις» το 2022 και καλά, cozy ψώνια!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

I. Kourbela: Γεωμετρικές γραμμές, όγκος & κομψά φορέματα σε μία συλλογή γεμάτη statement κομμάτια

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: