Οδηγός Αγοράς: 10 baggy jeans που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους

Είναι φαρδιά, είναι άνετα, είναι στυλάτα… πώς να μην τα θες όλα φέτος τα Χριστούγεννα;

Το είδος denim παντελονιού που τονίζει τη μέση μας όσο κανένα άλλο και δεν πιέζει γοφούς και μηρούς, είναι επίκαιρο και αυτόν τον χειμώνα. Μετά από δύο -σχεδόν- χρονιές με πανδημία, η άνεση έγινε συνώνυμο με όλες τις αγορές μας και αυτό αφορά και τα jeans. Γιατί όσο «μέναμε σπίτι» δεν θέλαμε κανένα στενό παντελόνι που να μας «πιέζει», αλλά ένα loose, baggy jean με το οποίο να μπορούμε να χαλαρώσουμε στον καναπέ μας. Και αυτή η επιθυμία μας «έμεινε» ακόμα και τώρα.
Οδηγός Αγοράς: 10 baggy jeans που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους

Τα χρωματιστά πλεκτά είναι η τάση που θα βλέπεις παντού στο street style του φετινού χειμώνα

To –όχι ρητορικό- ερώτημα της ημέρας σήμερα είναι ένα, λοιπόν: jeans έχεις σίγουρα πολλά, baggy denim όμως διαθέτει η «συλλογή σου»; Πρόλαβες να το αποκτήσεις στο τελευταίο lockdown; Γιατί αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε θα πρέπει να δεις προσεχτικά αυτόν τον Fashion Guide και να καταλάβεις γιατί «ποτέ δεν είναι αργά»…

Fashion History X

Τα baggy παντελόνια τα είδαμε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1980. Στα 90s όμως ξεκίνησαν να μεσουρανούν -ο Calvin Klein τα καθιέρωσε σε fashion show του το 1993 τα jeans αυτού ακριβώς του στυλ- και τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δυναμικό comeback. Αν τα έχεις υιοθετήσει ήδη και αναρωτιέσαι πώς να τα φορέσεις οι απαντήσεις είναι πολλές για τον φετινό χειμώνα: με κορμάκι, με lingerie top και blazer, με oversized πουλόβερ, με φούτερ και Chelsea boots αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους που θα κάνουν το σύνολό σου τόσο ξεχωριστό όσο και η προσωπικότητά σου.
Στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 baggy jeans που θα σε ιντριγκάρουν να τα δοκιμάσεις ακόμα και αν όλα αυτά τα χρόνια «ορκιζόσουν πίστη» στα straight denim παντελόνια. Διάλεξε ποιο χρώμα λείπει από την γκαρνταρόμπα σου και καλά ψώνια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Logo lovers: Οι πιο χαρακτηριστικές ζώνες των οίκων είναι και πάλι στη μόδα

Oδηγός Αγοράς: Δέκα midi φορέματα για να σε βρουν τα φετινά Χριστούγεννα πιο κομψή από ποτέ

H Όλγα Τρέμη φοράει το power suit με τρόπο που αναδεικνύει τη θηλυκότητα ενός δυναμικού συνόλου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: