Οδηγική πανδαισία στα βουνά της Πορτογαλίας με το νέο Ford Focus ST

Ο N304 είναι ένας δρόμος στα βουνά της βόρειας Πορτογαλίας που περνάει μέσα από το φυσικό πάρκο Parque Natural do Alvã.

Είναι γεμάτος στροφές γι αυτό τον προτιμούν οι λάτρεις της σπορ οδήγησης. Είναι φιδίσιος αλλά αρκετά φαρδύς με τέλεια επιφάνεια οδοστρώματος.

Αυτόν τον δρόμο επέλεξε η Ford για να κάνει τα γυρίσματα του νέου  Ford Focus ST.


Ford Focus ST 2019

Ford Focus ST 2019

«Στις τρεις ημέρες των γυρισμάτων, μόλις και μετά βίας είδαμε είκοσι αυτοκίνητα» δήλωσε ο Steve Sutcliffe, ο δημοσιογράφος που οδήγησε εκεί το νέο Ford Focus ST για το τελευταίο βίντεο της σειράς “Οι Καλύτεροι Δρόμοι για Οδήγηση στην Ευρώπη”. «Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι που οδηγούν στο βορρά και το νότο, υποθέτω λοιπόν ότι ο ιδιόρρυθμος και οφιοειδής N304 δεν απευθύνεται σε όλους… αλλά για τους παθιασμένους οδηγούς, αποτελεί σίγουρα μία αξέχαστη διαδρομή.»

Με τους καταρράκτες και τον ποταμό Olo να σε προκαλούν να τα εξερευνήσεις, η καλή ποιότητα και το προσιτό κόστος των ξενοδοχείων της περιοχής, σε συνδυασμό με τα κουκλίστικα cafe, καθιστούν αυτό το γραφικό κομμάτι της Πορτογαλίας ιδανικό για αποδράσεις που θα λατρέψουν οι φυσιολάτρες και οι φανατικοί της σπορ οδήγησης.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι το δέκατο της σειράς «Οι Καλύτεροι Δρόμοι για Οδήγηση στην Ευρώπη» σκοράροντας βαθμολογία 57 στα 60 σε έξι διαφορετικές κατηγορίες αξιολόγησης. Μεταξύ αυτών, ο συγκεκριμένος δρόμος έχει αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία στους τομείς της «Οδηγικής Συγκίνησης», της «Φιλοξενίας», του «Φυσικού Τοπίου» και της «Τοπικής Κουζίνας».

*** Ο δημοσιογράφος Steve Sutcliffe οδήγησε το νέο Ford Focus ST στον N304, ένα δρόμο με κορυφαία ποιότητα ασφάλτου, «προκλητικές» στροφές και ελάχιστη κυκλοφορία, ο οποίος διασχίζει τον ορεινό όγκο της Β. Πορτογαλίας. Με εντυπωσιακούς καταρράκτες και τον ποταμό Olo να συνθέτουν εικόνες μοναδικής ομορφιάς, η διαδρομή διασχίζει το φυσικό πάρκο Parque Natural do Alvã περιλαμβάνοντας τοπία που κόβουν την ανάσα.

 

 

 

 

Οδηγική πανδαισία στα βουνά της Πορτογαλίας με το νέο Ford Focus ST gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: