ΟΑΕΔ: 360 μόνιμες προσλήψεις διοικητικών

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις ανά περιφερειακή ενότητα

Με 360 μόνιμους υπαλλήλους θα ενισχυθεί ο  προκειμένου να καλύψει τις πάγιες ανάγκες του. Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις 360 μόνιμες προσλήψεις που θα καλύψουν θέσεις εργασιακών συμβούλων στον ΟΑΕΔ είναι σχεδόν έτοιμη, ενώ χθες καθορίστηκε με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας που πρόκειται να καλυφθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998.

Σύμφωνα με την απόφαση οι προσλήψεις που θα γίνουν από την λίστα των «προστατευόμενων» ανέρχεται σε είκοσι πέντε.  Από το σύνολο των θέσεων οι 305 αφορούν εργασιακούς συμβούλους κλάδου Διοικητικού – Οικονομικού πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και οι 55 θέσεις θέσεις εργασιακούς συμβούλους κλάδου Διοικητικού – Λογιστικού τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Όσον αφορά τις θέσεις που θα καλυφθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998, επτά θέσεις θα καλυφθούν από  Άτομα με ειδικές ανάγκες,  πέντε θέσεις από πολύτεκνους, δύο θέσεις για έμμεσα ΑμεΑ, δύο θέσεις ανάπηρος πολέμου και τέκνα τους, επτά θέσεις για τρίτεκνους και δύο για Εθνική Αντίσταση.

Πηγή:

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: