Ο υπουργός Οικονομικών του Τραμπ παντρεύεται τη σeξι πρωταγωνίστρια του Intruder

Ο Στίβεν Μνούτσιν ορκίστηκε υπουργός έχοντας στο πλευρό του την γοητευτική ξανθιά αρραβωνιαστικιά του, ηθοποιό Λουίζ Λίντον

 

Μπορεί ο νέος πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ να προκαλεί διεθνή σάλο με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του, όπως την πιο πρόσφατη για τρομοκρατικό χτύπημα στη Σουηδία, που ποτέ δεν συνέβη, αλλά οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι το ωραίο φύλο έχει δυναμική εμφάνιση στον Λευκό Οίκο. Μετά την όμορφη κόρη του Ιβάνκα, που βρίσκεται στο πλευρό του και την γοητευτική σύζυγό του Μελάνια, που «κλέβει» τις εντυπώσεις, την περασμένη εβδομάδα στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου εμφανίστηκε η σeξι πρωταγωνίστρια της ταινίας Intruder.

Η καλλίγραμμη 35χρονη ηθοποιός Λουίζ Λίντον με καταγωγή από την Σκωτία είναι η μελλοντική σύζυγος του 54χρονου υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν. Η ηθοποιός μέχρι το 2016 είχε εμφανιστεί σε μικρούς ρόλους δίπλα στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τον Τομ Κρουζ, όμως το περασμένο έτος πήρε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο θρίλερ Intruder, ερμηνεύοντας την Ελίζαμπεθ, μια γυναίκα που πάσχει από αγοραφοβία και μένει μόνη στο σπίτι, όταν ο σύζυγός της φεύγει για ταξίδι στην Ιαπωνία.

Στην συγκεκριμένη ταινία η Λίντον εμφανίζεται σε σeξι σκηνές στο μπάνιο και στην κρεβατοκάμαρα ενώ συμπρωταγωνιστής είναι ο σφοδρός επικριτής του Ντόναλντ Τραμπ, ο γνωστός τραγουδιστής Moby, ο οποίος πρόσφατα είχε καταγγείλει ότι ο νέος πλανητάρχης «εκβιάζεται από τη Ρωσία με έκφυλα πράγματα».

Στην ορκωμοσία του Στίβεν Μνούτσιν η Λίντον, παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ, του κρατούσε την Βίβλο, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Μελάνια στην ορκωμοσία του Αμερικανού Μίδα τον Ιανουάριο. Ο νέος υπουργός Οικονομικών έχει περιουσία αξίας 400 εκατ. δολαρίων, είναι πρώην τραπεζίτης της Wall Street και έχει δεχθεί επικρίσεις, καθώς εργαζόταν εκεί την περίοδο της οικονομικής κρίσης, αλλά, παράλληλα, έχει δραστηριοποιηθεί και στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών.

Από την πλευρά της, η Λουίζ Λίντον δεν έχει γίνει γνωστή μόνο για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στην ταινία Intruder. Η ηθοποιός, το περασμένο έτος δέχθηκε επικρίσεις για ένα βιβλίο που έγραψε με θέμα την εθελοντική εργασία που προσέφερε στη Ζάμπια το 1999. Στο βιβλίο με τίτλο «In Congo’s Shadow», η σύντροφος του Μνούτσιν περιγράφει ότι έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια ανταρτών από την γειτονική Δημοκρατία του Κονγκό. 

Όταν αποσπάσματα από το βιβλίο κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, χρήστες από την Ζάμπια την κατηγόρησαν για ανακρίβειες και έγραψαν ότι το μόνο που λείπει από το βιβλίο της είναι ο Ταρζάν και ο Μόγλης.

http://www.protothema.gr

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: