Ο υπερτυχερός «Του Τοστ» διαγωνισμού της Δωδώνη


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ΔΩΔΩΝΗ «Let’s make a toast» για τον εορτασμό των δύο χρόνων κυκλοφορίας του πιο λαχταριστού ημίσκληρου τυριού ΔΩΔΩΝΗ «ΤουΤοστ».

Μέσα από τον διαγωνισμό, ένας υπερτυχερός κέρδισε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο smart fortwo passion, ενώ αρκετοί συμμετέχοντες κέρδισαν πλούσια δώρα που κληρώνονταν καθημερινά, όπως smartphones, tablets και πολλά άλλα.

Ο υπερτυχερός που κέρδισε το μεγάλο αυτό δώρο, βρέθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στο εργοστάσιο της ΔΩΔΩΝΗ όπου παρέλαβε το ολοκαίνουριο αυτοκίνητο του από τον κ. Μιχάλη Παναγιωτάκη, αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά 100% ελληνικό γάλα, η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, παράγοντας μοναδικά προϊόντα εξαίρετης ποιότητας και γεύσης που φέρνουν την γεύση του καλού καθημερινά στα τραπέζια των Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών.

Το ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ «ΤουΤοστ» κυκλοφορεί σε πλήρες και light και ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα και την γεμάτη γεύση του, η οποία οφείλεται στην τετράμηνη ωρίμανση του και στο 100% ελληνικό πρόβειο και αγελαδινό γάλα άριστης ποιότητας που συλλέγει η εταιρεία καθημερινά από περισσότερους από 5.500 Έλληνες παραγωγούς.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: