Ο Υπάτιος Πατμάνογλου συναντήθηκε με την Ασπασία που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της (εικόνα)

Η Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της Ασπασίας, που είχε πυροβοληθεί από τον ίδιο της τον πατέρα, ευχαρίστησε τον Υπάτιο Πατμάνογλου που τους επισκέφθηκε στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, γράφοντας ότι «απλά υποκλίνεσαι στο μεγαλείο της ψυχής του».

Η ανάρτηση της Σπυριδούλας Φατούρου στον λογαριασμό της στο Facebook συνοδευόταν και με φωτογραφία που έβγαλε ο Υπάτιος μαζί με την Ασπασία.

Μετά τον τραγικό χαμό της γυναίκας και του παιδιού του , ο Υπάτιος επισκέπτεται αρκετά συχνά οικογένειες που δίνουν τον δικό τους αγώνα, εξαιτίας κάποιου τροχαίου ή κάποιας άλλης αιτίας, που παραλίγο να τους στοιχίσει τη ζωή δίνοντάς τους δύναμη και κουράγιο. Έτσι, λοιπόν, ο ίδιος επισκέφθηκε και την Ασπασία για να τη δει, να μιλήσει με τη μητέρα της και να τους δώσει δύναμη και ελπίδα.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου κάθισε αρκετή ώρα στο δωμάτιο της Ασπασίας μαθαίνοντας το προσωπικό της δράμα, ενώ μίλησε και για τη δική του ιστορία και μοιράστηκε μαζί με τη μητέρα της Ασπασίας, τις συμβουλές και τα λόγια του πνευματικού του από τον οποίο και ο ίδιος αντλεί δύναμη μετά το τραγικό τέλος που είχε η αγαπημένη του σύζυγος και ο μονάκριβος γιος του.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: