Ο χρόνος δεν την αγγίζει! H Σάρον Στόουν με μαγιό στα 59 της! [Εικόνες]

Μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που η Σάρον Στόουν είχε καθηλώσει τον ανδρικό πληθυσμό με τις ερωτικές… σκηνές στο«Βασικό Ένστικτο», αλλά η ίδια ακόμη και σήμερα φοράει ολόσωμο μαύρο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ, δείχνοντας τις τέλειες αναλογίες της.

Η 59χρονη ηθοποιός είναι στην καλύτερή της φάση και απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μαιάμι.

Οι απίθανες φωτογραφίες της κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου καθώς η Σάρον Στόουν αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό με το υπέροχο κορμί της.

Η σταρ του Χόλιγουντ επέλεξε να φορέσει ένα σούπερ σeξι ολόσωμο μαύρο μαγιό και δικαιολογημένα κέντρισε τα βλέμματα όλων επάνω της.

Οι παπαράτσι δεν σταμάτησαν να την φωτογραφίζουν και τα αποτέλεσματα δείχνουν πως παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές cool γυναίκες του Χόλιγουντ.

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι με βλέπουν πάντα σαν κάποια πολύ σeξι. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πιστεύουν πάντα όσα τους λένε και τελικά «καταπίνουν» το παραμύθι της σeξι γυναίκας. Στην πραγματικότητα, έχω μάλλον το στιλ της γυναίκας που προτιμάει να φοράει φαρδιά ρούχα και να βγαίνει με μια τσάντα βιβλία. Αλλά οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι είμαι sex symbol» είχε σημειώσει η ηθοποιός στο παρελθόν.

Σε μια συνέντευξή της πριν από λίγα χρόνια ομολόγησε ότι δεν έχει ερωτική ζωή, γιατί οι άνδρες μόλις την συναντήσουν απλά φεύγουν τρέχοντας αφού η «κακή» φήμη της μετά το «Βασικό Ένστικτο» την ακολουθεί ακόμη. «Οι μόνοι άντρες στην ζωή μου», είπε «είναι οι 3 υιοθετημένοι γιοι μου, τους οποίους μεγαλώνω σωστά για να γίνουν άξιοι άντρες».

Η Σάρον Στόουν είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της ότι δυσκολεύεται πολύ να αποδεχτεί πως τα χρόνια περνάνε και μεγαλώνει.

«Δεν μου ήταν καθόλου εύκολο. Στη δεκαετία των 40, έπαθα το πρώτο σοκ. Μια μέρα κλείστηκα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έβγαινα από ‘κει αν δεν αποδεχόμουν απόλυτα την εικόνα μου. Πήρα έναν τεράστιο καθρέφτη και παρατηρούσα το πρόσωπο και το σώμα σχολαστικά, κλαίγοντας ασταμάτητα. Μετά είπα στον εαυτό μου: Εχεις αρχίσει σιγά-σιγά να γερνάς. Ηρθε η ώρα να αποφασίσεις με ποιον ακριβώς τρόπο θέλεις αυτό να γίνει. Ετσι, κατέληξα ότι θέλω να το κάνω όπως μια χορεύτρια. Δηλαδή, να διατηρήσω το κορμί μου με χορό, γιόγκα και stretching» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Σήμερα, η ηθοποιός ζει στο Μπέβερλι Χιλς με τους 3 υιοθετημένους της γιους, ενώ έχει και μια φάρμα στη Νέα Ζηλανδία και ακολουθεί το δρόμο του Βουδισμού.

Πηγή: bovary.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: