Ο Χρήστος Λούλης διχάζει και το Twitter: «Πόλεμος» για το αν ήταν ή όχι σeξιστικό το σποτ


Μία ανοιχτή συζήτηση υπάρχει στο δημόσιο πεδίο αλλά και στα σόσιαλ μίντια για το επίμαχο σποτ της Πολιτικής Προστασίας με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη το οποίο κατέβηκε μετά από λίγες μέρες ζωής στο διαδίκτυο.

Το επίμαχο σποτάκι που είχε σκοπό να πείσει τους πολίτες να αποφύγουν των συνωστισμό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με φορείς αλλά πολίτες να το κατηγορούν για σeξιστικό περιεχόμενο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι «η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ».

Ο ίδιος ο ηθοποιός μίλησε για τη «διαμάχη» για το επίμαχο βίντεο ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν υπήρχε «κανένας απολύτως σeξισμός στο βίντεο».

Όπως ήταν αναμενόμενο τέτοιου είδους κόντρες αναπόφευκτα μεταφέρονται και στα σόσιαλ μίντια με το Twitter να έχει την πρωτοκαθεδρία. Εκεί λοιπόν οι χρήστες παρουσιάζονται διχασμένοι καθώς κάποιοι αποθεώνουν το σποτ ενώ άλλοι κατηγορούν τον Έλληνα ηθοποιό.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr