Ο χλιδάτος γάμος του ΥΠΟΙΚ του Τραμπ: Σέξι ηθοποιός η νύφη – Μελάνια και Ιβάνκα με παρόμοια φορέματα

Ο 54χρονος πολυεκατομμυριούχος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούτσιν, παντρεύτηκε την 36χρονη Σκωτσέζα ηθοποιό Λουίζ Λίντον στη Ουάσινγκτον, έχοντας στο πλευρό του σχεδόν όλη την κυβέρνηση Τραμπ, καθώς και την οικογένεια του Αμερικανού Προέδρου.

 

Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για τον πρώην τραπεζίτη με την περιουσία των 300 εκατομμύριων δολαρίων, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε μεγαλοστέλεχος της Goldman Sachs ενώ τα τελευταία χρόνια είχε εισβάλλει και στο Χόλιγουντ, κάνοντας παραγωγές ταινιών όπως το American Sniper, το Wonder Woman και το Mad Max.

H εντυπωσιακή νύφη, η οποία έχει ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές όπως CSI: NY και Cold Case, έχει παίξει μικρούς ρόλους σε ταινίες και είναι συγγραφέας ενός βιβλίου.

Ο ρόλος της όμως που συζητήθηκε περισσότερο ήταν αυτός στην ταινία Intruder, όπου εμφανιζόταν γuμνή.Η Λίντον γνωρίστηκε με τον Μνούτσιν σε έναν γάμο στο Λος Άντζελες το 2013 και εκείνος της έκανε πρόταση γάμου δύο χρόνια αργότερα.

Περίπου 300 καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο γάμο και την πολυτελή δεξίωση που ακολούθησε, μεταξύ των οποίων ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς με τη σύζυγό του και η Ιβάνκα Τραμπ με τον Τζάρεντ Κάσνερ.

Η Μελάνια Τραμπ έκλεψε τα βλέμματα, με ένα μεταξωτό, αμάνικο ροζ φόρεμα με εντυπωσιακή πλάτη, του Gilles Mendel, το οποίο συνδύασε με Manolo Blahnik γόβες. Η Ιβάνκα, προτίμησε ένα επίσης ροζ αμάνικο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, όμως τα πρώτα ρεπορτάζ των σάιτ μόδας ισχυρίζονται ότι η Μελάνια αναδείχθηκε η πιο στυλάτη παρουσία στον γάμο.

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν συγκεντρωθεί στο Trump Hotel στη Ουάσινγκτον και μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό λεωφορείο στο Andrew Mellon Auditorium, όπου έλαβε χώρα η δεξίωση.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: