Ο Χίτλερ συζούσε με νέγρα στη Λατινική Αμερική μέχρι το 1984. Η θεωρία συνωμοσίας από βραζιλιάνα συγγραφέα που υποστήριξε ότι ο Φύρερ πέθανε 95 ετών

H μοίρα του Αδόλφου Χίτλερ πάντα σαγήνευε την ανθρωπότητα. Δεν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος, η προσωποποίηση του κακού, απλά να έχει αυτοκτονήσει, να είχε φύγει τόσο αθόρυβα.

Και αυτό το μη εντυπωσιακό τέλος έδωσε -και συνεχίζει καθώς φαίνεται να δίνει- τροφή για κάθε απίστευτη θεωρία συνωμοσίας που εξαργυρώνεται σε πωλήσεις βιβλίων.

Τον Οκτώβριο του 2013, όχι ένας, αλλά δύο Βρετανοί συγγραφείς, υποστήριξαν ότι ο Χίτλερ είχε τελικά καταφέρει να ξεφύγει από το πολιορκημένο από τον Κόκκινο Στρατό, Βερολίνο του 1945 και να ζήσει ως τα 73 του στην Ελβετία.

Το 2014, ένα νέο βιβλίο από μια νεαρή βραζιλιάνα συγγραφέα, ονόματι Σιμόνι Ρενέε Γκερέιρο Ντίαζ, έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι ο Χίτλερ πέθανε στα βαθιά γεράματα στη Βραζιλία, έχοντας μάλιστα γίνει ζευγάρι με μια νέγρα για να αποφύγει να κινήσει υποψίες!

Στο βιβλίο με τίτλο «Ο Χίτλερ στη Βραζιλία. Η ζωή και ο θάνατός του», που αναδημοσίευσε η «Daily Mail», υπάρχει και μια θολή φωτογραφία ενός ζευγαριού.

Είναι η «απόδειξη», ανέφερε η Γκερέιρο Ντίαζ, ότι ο Χίτλερ έζησε για χρόνια στο πλευρό της Κουτίνγκα, σε μια πόλη κοντά στα σύνορα της Βραζιλίας με την Παραγουάη.

Η θολή «απόδειξη»: ο Χίτλερ με την Κουτίνγκα.

Το παράξενο ζευγάρι

Σύμφωνα με τη νέα απίστευτη θεωρία συνωμοσίας, που αναπτύσσεται στις σελίδες του βιβλίου, ο Χίτλερ διέφυγε από το Βερολίνο, τη στιγμή που έμπαιναν σε αυτό οι άνδρες του σοβιετικού Κόκκινου Στρατού και πήγε στη Νότια Αμερική, αναζητώντας έναν κρυμμένο θησαυρό, τον οποίο υποτίθεται ότι υποδείκνυαν χάρτες, που του είχαν δώσει άνθρωποί του μέσα από το Βατικανό!

Αφού περιπλανήθηκε πρώτα στην Αργεντινή και μετά στην Παραγουάη, κατέληξε τελικά στη Βραζιλία. Ο Χίτλερ, είπε η συγγραφέας, έμεινε σε μια μικρή πόλη, τη Νόσα Σενιόρα ντο Λιβραμέντο, έχοντας υιοθετήσει το όνομα Αδόλφος Λάιπτσιγκ. Πέθανε το 1984, σε ηλικία 95 ετών…

Βέβαια, μπορεί και πιο απλά ο Χίτλερ να αυτοκτόνησε στις 30 Απριλίου του 1945, λίγο προτού οι άνδρες του στρατάρχη Ζούκοφ καταλάβουν οριστικά το Βερολίνο.

Πηγή: mixanitouxronou.gr

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: