Ο Χάσελχοφ βγάζει στο σφυρί τον «Ιππότη της Ασφάλτου»

Ενώ ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ ήταν τυπικά ο σταρ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς φαινόμενο για την δεκαετία του ’80, «Ο ιππότης της Ασφάλτου», δεν ήταν λίγες οι φορές που ο θρυλικός Κ.Ι.Τ.Τ. έκλεβε την παράσταση.

Δανειζόμενο τη φωνή του William Daniels, το θρυλικό αυτό αυτοκίνητο μπορούσε να μιλήσει, να πηδήξει ακόμη και να βγάλει από τη μέση κάθε κακό που παρουσιαζόταν στο δρόμο του.

Τώρα, λοιπόν, ένας τυχερός νοσταλγός εκείνης της εποχής θα έχει την ευκαιρία να κάνει δικό του τον Κ.Ι.Τ.Τ., όπως αναφέρει το Car and Driver, καθώς ο διάσημος ηθοποιός δημοπρατεί την προσωπική του έκδοση του 1982 Pontiac Firebird Trans Am. Μπορεί, βέβαια, ούτε το θρυλικό οπλοστάσιο του Κ.Ι.Τ.Τ. αλλά ούτε και η προφορική γοητεία του Daniels να αποτελούν πλέον τα βασικά χαρακτηριστικά του, ωστόσο η συγκεκριμένη έκδοση αποτελεί μία άκρως λειτουργική επιλογή σύμφωνα με το LiveAuctioneers. Επιπλέον, διαθέτει ένα εντυπωσιακά πολύχρωμο ταμπλό, που σίγουρα φέρνει στο νου σκηνές από την περίφημη σειρά.

Κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής σειράς η εμφάνιση του Κ.Ι.Τ.Τ. εξελίχθηκε και αυτή με τον Τζορτζ Μπάρις, τον εγκέφαλο πίσω από το Batmobile του 1955 που σχεδίασε ο ίδιος για τον Adam West στην τηλεοπτική σειρά Μπάτμαν- να το εξελίσσει προσθέτοντας φτερά, κουκούλες, κουδούνια και σφυρίχτρες για την τρίτη σεζόν, σχεδιάζοντας, επίσης, διάφορες τροποποιήσεις ώστε να μπορεί να κάνει συγκεκριμένα ακροβατικά.

Η αξία του Κ.Ι.Τ.Τ. εκτιμάται ότι θα κυμανθεί μεταξύ 175.000 και 300.000 δολαρίων, ωστόσο η κύρια προσφορά μέχρι στιγμής αγγίζει τις 500.000 δολάρια! Μάλιστα, εάν η τιμή του αγγίξει κατά 25% περισσότερο την αρχική τιμή κράτησης, ο ίδιος ο Χάσελχοφ θα εμφανιστεί στο γκαράζ του νέου ιδιοκτήτη παραδίδοντάς του προσωπικά το θρυλικό αυτοκίνητο.

Οι προσφορές για την απόκτηση του απόλυτου αναμνηστικού της δεκαετίας του ’80 γίνονται δεκτές έως και τις 23 Ιανουαρίου στο LiveAuctioneers.

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: