Ο «βρετανός Iron-Man» πετά πάνω από την Μπανγκόκ

Ως «βρετανός Iron-man» είναι γνωστός από τα καμώματά του ο πρώην πεζοναύτης Richard Browning, ο οποίος φόρεσε ξανά το jet suit του για να απολαύσει την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης από ψηλά.

Η πτητική στολή, την οποία αποκαλεί «μέλλον των ταξιδιών», του επιτρέπει να βρίσκεται στον αέρα και να κινείται με χάρη, καθώς τη χειρίζεται κουνώντας απλώς τα χέρια του. Ο εφευρέτης από το Γουίλσαϊρ της Αγγλίας πιάνει ταχύτητες ακόμα και 50 χλμ/ώρα στον αέρα.

Ο Browning βρέθηκε προσφάτως στην Μπανγκόκ για τις ανάγκες συνεδρίου κατασκευαστών και είπε να μαγέψει τα πλήθη με την εφεύρεσή του. «Σε όρους πρακτικών εφαρμογών», λέει για τη στολή του, «υπάρχουν μερικές καλές χρήσεις σε διασωστικές προσπάθειες ακριβείας, οι ειδικές δυνάμεις τη χρησιμοποιούν για να στέλνουν και να αποσύρουν γρήγορα δυνάμεις από σημεία, ακόμα και η αστυνομία θα μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει για να φτάνει στα σημεία πολύ γρήγορα».

Για την ώρα πάντως, όπως λέει, ο πραγματικός στόχος είναι η διασκέδαση. Ο Richard έχει ιδρύσει καλού-κακού την Gravity Industries για να προωθήσει εμπορικά την πτητική συσκευή του…

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: