Ο Βραζιλιάνος «Hulk» που κάνει ενέσεις με συνθετικό λάδι

Ένας Βραζιλιάνος bodybuilder ρισκάρει ακόμη και τη ζωή του κάνοντας ενέσεις με συνθετικό λάδι προκειμένου να μοιάζει με ένα «φουσκωμένο τέρας».

Ο 50χρονος Valdir Segato χρησιμοποιεί ενέσεις με συνθετικό έλαιο εδώ και πολλά χρόνια παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών ότι βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του. Μόνος του στόχος είναι να αποκτήσει τα ονειρεμένα μπράτσα και τις μεγάλες πλάτες.

Έμπνευσή του, όπως λέει ο ίδιος, είναι ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και οι χαρακτήρες των κόμικ όπως ο Hulk, ενώ γεμίζει υπερηφάνεια επειδή τον αποκαλούν «το τέρας» στους δρόμους.

Πριν από τρία χρόνια τον προειδοποίησαν ότι κινδυνεύει με ακρωτηριασμό, αλλά η νευρική βλάβη και η μυική δυσμορφία είναι τα λιγότερα που μπορεί να πάθει σε σχέση με το θανάσιμο ρίσκο που παίρνει.

Ο Valdir Segato, οικοδόμος στο επάγγελμα είχε πει το 2016: «Με αποκαλούν άνθρωπο Hulk, Σβαρτσενέγκερ και άλλα και μου αρέσει αυτό. Διπλασίασα τους μύες μου αλλά θέλω να τους μεγαλώσω κι άλλο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στο παρελθόν ήταν χρήστης ναρκωτικών. Κάποια στιγμή αποφάσισε να σταματήσει να κάνει χρήση και ξεκίνησε το γυμναστήριο. Με την διατροφή και την γυμναστική δεν μπορούσε να αποκτήσει το τεράστιο σώμα που ονειρευόταν για αυτό και  στράφηκε σε κάτι πιο… δραστικό.

Κάποιος στο γυμναστήριο του πρότεινε το συνθετικό λάδι και γρήγορα εθίστηκε. «Οι γιατροί μου λένε να σταματήσω αλλά εγώ δεν θέλω, μου αρέσει».

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: